Amazon'dan kulaklık alınır mı?

• Konuyu başlatan SYG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.704

SYG

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Biraz inceleme yaptım ve benim için en uygun kulaklıklığın Razer Barracuda X olduğuna karar verdim ama Türkiye'de bu kulaklık 3900TL iken Amazon'da 2900TL. Yani hocam kısaca Amazon'dan bu kulaklık alınır mı? Alınmaz mı? Kargolama sırasında bir sorun falan olur mu merak ettim.
Bu da linki hocam.

Bir sıkıntı olmaz hocam Amazon Amerika'dan geliyor kulaklık.

Ortalam 12 gün içinde geliyor amazon ihtalat kısmından çok alışveriş yaptım.

Alınır, hatta TR'den daha güvenlidir. Şahsen Amazon'a çok güvenirim çünkü iadesi çok kolay. Amazon.de'den %65 klavye satın almıştım. Bir buçuk haftada elime ulaştı. Çok güzel paketlemişlerdi. Bu kadar ucuz olmasının sebebi yüksek ihtimal yurt dışından geliyor olması. Vergisini de ödediğiniz için gümrük derdiniz olmaz. Eğer gönderici amazon ise ve prime üyesi iseniz kargo parası da ödemiyorsunuz.

Biraz inceleme yaptım ve benim için en uygun kulaklıklığın Razer Barracuda X olduğuna karar verdim ama Türkiye'de bu kulaklık 3900TL iken Amazon'da 2900TL. Yani hocam kısaca Amazon'dan bu kulaklık alınır mı? Alınmaz mı? Kargolama sırasında bir sorun falan olur mu merak ettim.
Bu da linki hocam.
Alınır. Güvenilirdir.

Bu arada bir kere amazondan ayakkabı aldım ve ayağıma vurduğu için iade etmek istedim bilirsiniz ki giyilmiş ayakkabıyı bir çok yer kabul etmiyor. Firma gelip evimden aldı ve paramı hemen iade etti ve üstüne arayıp paranız hiç bir zaman bizde kalmaz umarım memnun kalmışsınızdır dediler mest oldum :D

Bu arada bir kere amazondan ayakkabı aldım ve ayağıma vurduğu için iade etmek istedim bilirsiniz ki giyilmiş ayakkabıyı bir çok yer kabul etmiyor. Firma gelip evimden aldı ve paramı hemen iade etti ve üstüne arayıp paranız hiç bir zaman bizde kalmaz umarım memnun kalmışsınızdır dediler mest oldum :D
Amazonun iade olayı o kadar kolay ve güzel ki bir şey alacak olursam mutlaka önce amazona bakıyorum ve varsa kesinlikle amazondan alıyorum. Sorun yaşadığımda direkt iade edebiliyorum çünkü, büyük olay gerçekten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı