Amazon'dan kupon nasıl istenir?

Makaleler
2
Amazon'dan aldığım ürün satıcı tarafından sipariş iptal edildi. Para iadem daha yapılmadı. Müşteri hizmetleri ile aramda geçen konuşma;
amazon1.PNG

amazon2.PNG

amazon3.PNG
Konuşmayı sonlandırdım. Şimdi bu sorunu yaşayan tek kişi değilim sanırım bayağı bir kişi var. Hepimizin de ne yapması gerekiyor?
@Neko @aquaporcy @Watson @KdrKaya89 @Rezerve6 @Eternal777 @Mithat Berhan
@kuanbey "tüh, en azından kupon alırdık kaçırdık." yazmıştınız nasıl talep edeceğiz?

Bu kadar müşteri memnuniyetine önem veren bir firma için mağduriyet bence. 40 liralık Flash belleği kargo teslim edemediği için 20 lira kupon hediye ettiler bana. Buna dayanarak yazdım.

Amazon'dan aldığım ürün satıcı tarafından sipariş iptal edildi. Para iadem daha yapılmadı. Müşteri hizmetleri ile aramda geçen konuşma;
Konuşmayı sonlandırdım. Şimdi bu sorunu yaşayan tek kişi değilim sanırım bayağı bir kişi var. Hepimizin de ne yapması gerekiyor?
@Neko @aquaporcy @Watson @KdrKaya89 @Rezerve6 @Eternal777 @Mithat Berhan
@kuanbey "tüh, en azından kupon alırdık kaçırdık." yazmıştınız nasıl talep edeceğiz?
Mağdur olduğunuzu, müşteri memnuniyetinin sağlanması gerektiğini kibar bir dille yazarsanız genelde veriyorlar.

Yazım hatalarına bak vay arkadaş. Katalok ve taktir beni yerle bir etti. Nasıl müşteri hizmetleri personeli bu? Lafı evire çevire çamura yatmış bir de. Geçmiş olsun.

kaç paralık hangi ürünü kaç paraya aldınız acaba? Bu soruma cevap verirseniz ben de ona göre sürecinizle ilgili bilgi verebilirim size.​

700-800 bandında olan ürün %99 indirime girip 7 TL olmuştu ve bu saye de çok satanlar olarak kendine Amazon'da ürününe etiket vermişti.

Bana da teknik olarak iptal edildiği söylendi ben de indirimleri kovalıyoruz doğal olarak indirimdeki ürünü aldığımızı söyledim. Müşteri temsilcisini hiç ilgilendirmez bu fiyata çikolata bile alınmazmış, %99 indirim girilmiş bizde doğal olarak sipariş verdik. Kupon konusunda bir fikrim yok maalesef. Benim konuştuğum temsilci böyle ti'ye almadı onu hiç ilgilendirmez kaç hangi fiyata ne aldığım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı