Amazon'dan kupon nasıl istenir?

Neyin mağduru tam olarak? 🤣

Hocam mağduriyetten ziyade sıkıntı şu sattığı ürünü en çok satanlar listesine çıkarmak için böyle bir hileye başvuruyorlar. Biri yapınca ses çıkarmazsak artık herkesin yaptığı bir taktik haline gelir işin suyunu çıkarırlar. O yüzden biraz üstüne gitmek lazım.

Amazon'dan aldığım ürün satıcı tarafından sipariş iptal edildi. Para iadem daha yapılmadı. Müşteri hizmetleri ile aramda geçen konuşma;
Konuşmayı sonlandırdım. Şimdi bu sorunu yaşayan tek kişi değilim sanırım bayağı bir kişi var. Hepimizin de ne yapması gerekiyor?
@Neko @aquaporcy @Watson @KdrKaya89 @Rezerve6 @Eternal777 @Mithat Berhan
@kuanbey "tüh, en azından kupon alırdık kaçırdık." yazmıştınız nasıl talep edeceğiz?

Hocam aslında yapacak hiçbir şey yok. Altı üstü yarım sentlik alışveriş. Sadece müşteri hizmetlerine durumu bildirmeye devam edeceğiz ki böyle saçmalıklara müsaade etmesinler. Ben bir hafta canım sıkıldıkça yazarım.

Son düzenleme:
700-800 bandında olan ürün %99 indirime girip 7 TL olmuştu ve bu saye de çok satanlar olarak kendine Amazon'da ürününe etiket vermişti.
Tam da düşündüğüm gibi. 700-800 bandında olan bir ürünün fiyatının indirimli olsa bile 7 TL olması sizce de garip değil mi? Satıcıların yüzlerce ürünü yönettiğini düşünürsek mevcut durumda olduğu gibi istemeden de olsa hata yapabilirler. Yine de size bu hatanın karşılığı olarak çek verirlerse kendinizi şanslı sayabilirsiniz ancak böyle bir zorunluluklarının olmadığını belirtmek isterim. Buna benzer bir çok tüketici sorunu yaşanmakta ve bu tarz durumlarda mahkemeler satıcıları genelde haklı görmekte tüketicileri ise kötü niyetli görmekteler.​

yanlış biliyorsunuz. Satıcılar verilen siparişleri kafalarına göre iptal edemez. Mücbir, geçerli ve haklı bir sebepleri olmalı. Aksi halde yasal olarak sorumlulukları doğacaktır.​

Tamam yanlış fiyat girilmis olabilir bence insanlik hali. Kafasina gore iptal edecek bir durum yok ortada 1000 tlik ürünü tabii ki 7 TL'den satmayacak maaliyetinin bile 50 kat asagisi hata oldugu bariz belli.

Tamam yanlış fiyat girilmis olabilir bence insanlik hali. Kafasina gore iptal edecek bir durum yok ortada 1000 tlik ürünü tabii ki 7 TL'den satmayacak maaliyetinin bile 50 kat asagisi hata oldugu bariz belli.

Hata değil hocam. Önceden de yapmış mağaza. Ürünlerini çok satanlar listesine çıkarmak için böyle ahlaksız bir yöntem uyguluyor.

Hata değil hocam. Önceden de yapmış mağaza. Ürünlerini çok satanlar listesine çıkarmak için böyle ahlaksız bir yöntem uyguluyor.
Haa ozaman ayrı amazonun ayıbıdır o satıcıyı barındırmaması lazım. Satıcının bunu hep tekrarladığını bildirin belki satışına son verip size kupon sağlayabilirler.

@hile kodlayan hacker hocam ben kupon olayını diğer kullancılardan duydum, öyle bir bilgim yok maalesef. Geleceğine inanmıyordum zaten, sırf heyecan olsun diye sipariş vermiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı