Amazon'dan laptop alınır mı?

Amazon kargo konusunda en güvenilir markalardan biridir. Birçok siparisim oldu hiç sıkıntı çekmedim.
Birde benimki yurtdışından gönderilmiyor değil mi? Öyle bir yazıyla karşılaşmadım.

Bu ürün bakımından dediğin gibi bir şikayet yok.

Eki Görüntüle 2330545

Burada vadedilen süreye %99 uyacaklardır.
Ben güneydoğuda yaşadığım için teslimat süresi 21 ekim diyor. Bir sorun olmaz değilmi.

Bir de benimki yurt dışından gönderilmiyor değil mi? Öyle bir yazıyla karşılaşmadım.

Ben güneydoğuda yaşadığım için teslimat süresi 21 Ekim diyor. Bir sorun olmaz değil mi?

Amazon.tr yaziyor. Yani TR üzerinden gelir. EU yazarsa yurt disindan gelir.

Amazon.tr yaziyor. Yani TR üzerinden gelir. EU yazarsa yurt disindan gelir.
@S.Ganacci neden beğenmedim attiniz ?

@S.Ganacci neden beğenmedim attiniz ?

Bu kadar paraya Lenovo alınmasını mantıksız bulduğum için beğenmedim attım. Sonuçta o kadar marka varken Lenovo tercih edilmez. Kasa şeklini ve görünüşü beğenmedim. Performans bakımından ASUS veya Acer gibi markalar varken bunu önermeniz olmamış.

Onun dışında Amazon'dan laptop almak sorusuna gelecek olursak alınabilir neden alınmasın? Bütçene uygun bir cihaz seçtiğinde siparişini verirsin. Amazon'dan çok alışveriş yaptım yeri geldi HDD yeri geldi SSD yeri geldi ekran kartı siparişi verdim hiç sıkıntı çekmedim. Şikayet eden kişiler genelde bölgesel bir problem yaşadıkları için o kadar geç teslimata maruz kalmışlar. Bende sıkıntı yoktu. 2-3 güne geliyordu ürünler bir kere gün içerisinde sipariş verip gün içerisinde kargoya verdiler ertesi gün elime ulaştı.

Bu kadar paraya Lenovo alınmasını mantıksız bulduğum için beğenmedim attım. Sonuçta o kadar marka varken Lenovo tercih edilmez. Kasa şeklini ve görünüşü beğenmedim. Performans bakımından ASUS veya Acer gibi markalar varken bunu önermeniz olmamış.

Onun dışında Amazon'dan laptop almak sorusuna gelecek olursak alınabilir neden alınmasın? Bütçene uygun bir cihaz seçtiğinde siparişini verirsin. Amazon'dan çok alışveriş yaptım yeri geldi HDD yeri geldi SSD yeri geldi ekran kartı siparişi verdim hiç sıkıntı çekmedim. Şikayet eden kişiler genelde bölgesel bir problem yaşadıkları için o kadar geç teslimata maruz kalmışlar. Bende sıkıntı yoktu. 2-3 güne geliyordu ürünler bir kere gün içerisinde sipariş verip gün içerisinde kargoya verdiler ertesi gün elime ulaştı.

Lenovo bütçesine gore en iyi laptop. Alicagi Acer ve ASUS'dan cok daha iyi performans verecek. Hem kasa kalitesi o kadar kotu degil ve icinde 4060 bulunduruyor. Sirf marka acisindan boyle konusmak saçma.
4050 ile 4060 arasinda %35 %45 arasinda bir bir fark var. Parasina degmez Acer maksimum edicegi 25k iken 35k ya satiliyor. Ayrica Lenovo LOQ forumca bayağı onerilen ve sikayetini duymasigim F/P cihazdır.
Kusura bakmayin ama dedikleriniz cok gulunc geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı