muhammet3535

Kilopat
Daha fazla  
Amazon ile alakalı bircok forum konusu olusturulmus ama ben yine de aradıgım cevapları bulamadım.

1. Yurt dısından bilgisayar almak ne kadar karlıdır veya degildir? (Tabii ki her bilgisayara gore karı zararı değişir ama genel bir ortalamadan bahsediyorum ben)
  2. 550 - 600 - 650 dolarlık laptoplar alsak Turkiye'ye vergi masrafı, kargo masrafı vs. toplam elimizde ne kadara patlar ortalama?
  3. Ürunun Amerika'da veya nereden alıyorsak o ülkede garantisi olup Türkiye'de olmama ihtimali nedir ya da bize geldiğinde urun garantisiz mi olacak garantili mi?
  4. Amazon'da kutusu açılmıs outlet ve DOA ürünler de satıldığını okudum. Bu tur DOA ve outlet ürünlerin olduğunu nasıl anlarım? Neresinde ne yazar mesela? Örnek üzerinde gösterirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Değişir. Onu sen hesaplayıp ölçebilirsin. İyi bir indirim olur, ucuza gelir. Bazen pahalıya bile gelebilir.

2. Ürünü sepete ekledikten sonra kargo, gümrük vergisi vb. hepsini görebiliyorsun.

3. Bazı markalar ulusal garanti verebiliyor. Yani nereden aldıysan al, ülkendeki garantisine gidebiliyor.

4. Satıcısı Amazon olan ürünlerden korkma. Hepsi garantili ve sağlam ürünler oluyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı