İlk olarak, gidip technopath sosyaldeki “amazondan alışveriş yapmak" adlı konuya bakınız. İsmini yanlış versemde benzer bir şey olmalı ve konu sabit zaten. Orada anlatıyor detaylı bir şekilde türkiyeye ürünün geldiğini nasıl anlicağımızı falan. (Bir seçenek işaretliyorsun ve oluyor) İkinci olarak senin soruna gelirsek, memnun muyum dersen sana şöyle söyliyim: Ben öğrenci evinde tek yaşıyorum ve yemeğinden temizliğine kendim idare ediyordum. Bu kulaklık sayesinde evin her yerinde (en uzaktaki arka odasında bile) müziğimi dinleyip ya da arkadaşlarımla skypeta konuşarak hallettim. Şahsen çok keyifli bir deneyimdi. Oyun oynarken ki kısmına gelirsek, gene hiç bir sorun yaşamadım oyunlarda verdiği sesin kalitesi çok hoşuma gitti ve direk beni oyunların içine soktu denilebilir, çünkü hem kaliteli 7.1 surround, hem de dışardan gelen sesi kesiyor. (Bkz: süpürgeyi çalıştırdığımda yüksek sesli bir müzikle inan ki dibimdeki süpürgeyi bile duymuyordum

) Son bir şey, kötü yanı bir tek ilk aldığımda ufak bir sinyal sorunu vardı ancak onu da araştırdım ve ufak bir ayarla hallettim. Kullanıcısı çok olduğu için böyle küçük sorunları halletmesi de kolay oluyor.
Tavsiye ediyor musun? Dersen. Bu kulaklıktan iyisi var mı? Var kardeşim. Tâbi kide var ama bu fiyata bu kalitede yok. Kaçırma derim zira türkiye de çok pahalı.