Merhaba arkadaşlar. Ben Samsung Galaxy Note 5 alacağım eğer Amazon'dan alırsam gümrekte takılır mı? Ne kadar vergi öderim vb. Soruların cevaplarını alabilir miyim?
Telefon hariç her türlü teknolojik cihaz getirilebiliyor. Toplamda 4 adet anakart, 4 adet işlemci ve 3 adet tablet sipariş ettim, hepsini sorunsuz teslim aldım.
75 Euro
Telefon satın almak yasakmıdır bilmiyorum ama alınsa bile 75 euro sınırını geçeceğin kesindir bu yüzden tüm vergilerini ödemek zorunda kalırsın.
Amazon'dan alınan hiçbir ürün (telefon hariç) hiçbir şekilde gümrükte kalmaz. Gümrüğe takılacak bir ürün seçtiyseniz eğer Amazon ödeme kısmında bunun vergisini önceden sizden tahsil ediyor.
Ödemeyi yaptıktan sonra gümrükte kalma ihtimali yok.
Telefon hariç her türlü teknolojik cihaz getirilebiliyor. Toplamda 4 adet anakart, 4 adet işlemci ve 3 adet tablet sipariş ettim, hepsini sorunsuz teslim aldım.
Amazon'dan alınan hiçbir ürün (telefon hariç) hiçbir şekilde gümrükte kalmaz. Gümrüğe takılacak bir ürün seçtiyseniz eğer Amazon ödeme kısmında bunun vergisini önceden sizden tahsil ediyor.
Ödemeyi yaptıktan sonra gümrükte kalma ihtimali yok.