Amazon'dan Note 5 Almak

Mustafa9999

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Samsung Galaxy Note 5 alacağım eğer Amazon'dan alırsam gümrekte takılır mı? Ne kadar vergi öderim vb. Soruların cevaplarını alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Alıntısı.PNG
IMEI'ye sahip her türlü cihaz getirilemez. Hatta anakartlar bile getirilemiyor. Amazon hata veriyor.

Eki Görüntüle 139707 IMEI'ye sahip her türlü cihaz getirilemez. Hatta anakartlar bile getirilemiyor. Amazon hata veriyor.
Telefon hariç her türlü teknolojik cihaz getirilebiliyor. Toplamda 4 adet anakart, 4 adet işlemci ve 3 adet tablet sipariş ettim, hepsini sorunsuz teslim aldım.
90 Dolar üstü alışveriş gümrüğe takılıyor diye duymuştum .
75$ olduğuna emin gibiyim sınırın, kargo fiyatı harici olarak 75$'ın altındaysa gümrükte kalmaz.
75 Euro
Telefon satın almak yasakmıdır bilmiyorum ama alınsa bile 75 euro sınırını geçeceğin kesindir bu yüzden tüm vergilerini ödemek zorunda kalırsın.
Amazon'dan alınan hiçbir ürün (telefon hariç) hiçbir şekilde gümrükte kalmaz. Gümrüğe takılacak bir ürün seçtiyseniz eğer Amazon ödeme kısmında bunun vergisini önceden sizden tahsil ediyor.
Ödemeyi yaptıktan sonra gümrükte kalma ihtimali yok.

Telefon hariç her türlü teknolojik cihaz getirilebiliyor. Toplamda 4 adet anakart, 4 adet işlemci ve 3 adet tablet sipariş ettim, hepsini sorunsuz teslim aldım.

Amazon'dan alınan hiçbir ürün (telefon hariç) hiçbir şekilde gümrükte kalmaz. Gümrüğe takılacak bir ürün seçtiyseniz eğer Amazon ödeme kısmında bunun vergisini önceden sizden tahsil ediyor.
Ödemeyi yaptıktan sonra gümrükte kalma ihtimali yok.
Anakart hata veriyor. Siz nerede yaşıyorsunuz?

Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı