Amazon'dan R5 3600 alınır mı?

$209.09 + $86.86 shipping & ımport fees deposit to turkey. Sana zaten 296 dolar civarına geliyor. Bu da 2337 lira yapıyor. Türkiye'den alsan 2200 TL civarı.

Peki Amazon'dan vazgeçtim ve senkar.net diye bir yerde R5 3600 piyasadan düşük fiyatta orası güvenilir midir alışveriş yapanınız var mı?
Hiç duymadım. 2-3 kuruşun hesabı için dolandırılmaya gerek yok bilindik yerlerden bakın. akakce.com vesaire.
Amazon.co.uk kargo ve vergi dahil £200 yani 2000 TL yapıyor. İnternette en ucuz 1900 TL, Vatan'da ise 2100 TL.

Amazon Amerika kargodan sebep aşırı pahalıya geliyor ama İngiltere aşağı yukarı aynı.
Pound ve euro'nun bu kadar artmasından önce alınırdı ancak şimdi hiç bakılmaz oraya.

Hepinizin cevapları için teşekkürler. MediaMarkt şubesinde görevli arkadaş sistemden baktı ve bana mağazada 1 tane olduğunu ve 1700 küsur TL olduğunu söyledi Gaming gecesinden vs. bir umut olmaz ise oradan alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı