Amazondan Razer Blackwidow Ultimate 2016 Almak

Walker IV

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaslar amazondan bir klavye almayi dusunuyorum da. Fakat bu fiyatlarin ucuzlugu beni sasirtti gumrukte sikinti yasatir mi acaba? Bir de bu garantiyle ilgili bir sorunumuz olursa garanti var degil mi?

image.png

Aral game artık razer a garanti sağlamıyor. Benim soruma böyle cevap vermişlerdi. Garanti hususunda amazonla muhattap olacaksınız.

Kargo ücretinin yanında size ödeyeceğiniz vergiyi de gösteriyor ve vergi ücretini kesecek sizden. Sıkıntısız kapınıza kadar gelir.

Aral game artık razer a garanti sağlamıyor. Benim soruma böyle cevap vermişlerdi. Garanti hususunda amazonla muhattap olacaksınız.

Kargo ücretinin yanında size ödeyeceğiniz vergiyi de gösteriyor ve vergi ücretini kesecek sizden. Sıkıntısız kapınıza kadar gelir.
Yani su alttaki shipping import fees deposit vergi ve kargo ucretini de aliyor siparis etsem sorun olmaz benim evime kadar gelir degil mi?
Bir de 75€ gectik muhabbeti falan nasildir gumrukte kalmaz degil mi?

Sepette detaylarda kargo,vergi ve ana ürün ücretini görürsünüz. Vergi kapsamına girip girmemesi ana ürünün fiyatına bağlıdır. (75 euro)
Yasak ürünler listesinde değil o yüzden gümrükte kontrol edilip gönderilir. Ancak vergiye dahil mi şuan malesef göremedim prime üyeler için 79 $ lık fiyatı var amazonda. Şu aralar 85 $ a kadar vergiye tabi olmayabilir.

Sepette detaylarda kargo,vergi ve ana ürün ücretini görürsünüz. Vergi kapsamına girip girmemesi ana ürünün fiyatına bağlıdır. (75 euro)
Yasak ürünler listesinde değil o yüzden gümrükte kontrol edilip gönderilir. Ancak vergiye dahil mi şuan malesef göremedim prime üyeler için 79 $ lık fiyatı var amazonda. Şu aralar 85 $ a kadar vergiye tabi olmayabilir.
Bende gordum de prime olmayan uyelere satilmiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı