Yalnız telefon orjinal ambalajındamı oluyor? İkinci el olarak sayılırmı bunlar? Yani kullanım belirtileri ne düzeyde olur? Şarf "%" ne kadar olur?Yalnızca telefonu gönderiyorlar diye biliyorum. Bu arada kendimce önemli bir açıklama buldum, paylaşmak isterim:
"GSM Unlocked Phones are ONLY compatible with GSM carriers like AT&T and T-Mobile as well as other GSM networks around the world. They WILL NOT WORK with CDMA carriers like Sprint and Verizon (Search for "Fully Unlocked iPhones" for CDMA compatible iPhones). "
Teşekkürler, fakat benim almak istediğim model iPhone XS yoktu orda.Belki bilginiz dahilindedir ancak yine de paylaşmak istedim. Apple'ın kendisini de tercih edebilirsiniz.
![]()
Certified Refurbished Products
Every Apple Certified Refurbished product includes savings up to 15%, and comes with a one-year warranty and full functional testing. Shop & save now.www.apple.com
Aslında öyle olduğunu zannetmiyorum. Amazon tarafından satılıyor direk. Burada Renewed Corsair HS60 kulaklık alan bi kişi konu açmışdı. Orjinal ambalajında olmasada çok güzel paketlenmiş ve sorunusz çalışıyordu diye hatırlıyorum. Onu düşünerekden bende iPhone cihazını ordan almak istiyorum. Ama yinede ne olur olmaz araştırmadan almak istemedim.Fully Unlock hepsi için, GSM Unlock yalnızca belli bir GSM'de çalışır diye düşünüyorum, isimlerinden anlaşılanlar bu şekilde. Ama hiçbir bilgim yok, Amazon'da herhangi bir unlock telefon ilanına girin, alt tarafında bilgiler mevcuttur, bazıları direkt olarak uzun bir makaleye yönlendiriyordu. Tahminimce bu telefonlar zamanında büyük darbeler aldı, bu tür satıcılar da bu telefonları ucuza alıp, internet sitelerinden kasa, ekran, batarya, belki de yeni anakart, kamera vesaire alıp sıfır görüntüsü verip satıyor. Türkiye'de de son zamanlarda bu yapılmaya başlandı.
Teşekkürler, fakat benim almak istediğim model iPhone XS yoktu orda.
Yanlış bilgi. Yenilenmiş telefon demek sen cihazın arızalandığında Apple'ın tamirle uğraşmayıp sana direk kutuda verdiği telefonun aynısıdır. Yani sen cihazını arızalanınca veriyorsun onlar sana başka tamir ettikleri telefonu veriyorlar yani tamamen orjinal parçalarla yenilenmiş sorunsuz cihaz. Senin verdiğin cihaz da parçaları değişip başkasına yeni telefon olarak veriliyor. Döngü bu şekilde ilerliyor. Satılan telefonlar başkasının arızalı cihazının yenilenmiş hali oluyor doğal olarak ve sorunsuzdur alabilirsiniz.Fully Unlock hepsi için, GSM Unlock yalnızca belli bir GSM'de çalışır diye düşünüyorum, isimlerinden anlaşılanlar bu şekilde. Ama hiçbir bilgim yok, Amazon'da herhangi bir unlock telefon ilanına girin, alt tarafında bilgiler mevcuttur, bazıları direkt olarak uzun bir makaleye yönlendiriyordu. Tahminimce bu telefonlar zamanında büyük darbeler aldı, bu tür satıcılar da bu telefonları ucuza alıp, internet sitelerinden kasa, ekran, batarya, belki de yeni anakart, kamera vesaire alıp sıfır görüntüsü verip satıyor. Türkiye'de de son zamanlarda bu yapılmaya başlandı.
Sizin telefon durumi nasıldı? Renewed olanlar Amazon özel paketlemesiyle geliyor sanırsam. Ve şarj durumu ne halde?Ben de Amerika'dayım ve geçen hafta renewed iPhone aldım Amazon üzerinden xr. Sıkıntısız geldi bazı durumlarda çizik vs gelebilir zaten açıklamada yazıyor genelde. Çok büyük ihtimal ile sadece telefon ve şarj alacaksınız ki şarjda orijinal olmuyor genelde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.