Amazon'dan RTX 2080 sistem toplama

Erdems6

Kilopat
IMG_2337.JPG

Arkadaşlar bir de Amazon’dan alınca galiba ürünler elinize ulaştıktan birkaç gün veya hafta sonra kartınıza para iadesi yaptığı doğru mu ?

Eğer para iadesi yapılan varsa ne kadar yapıldı ? Ne kadar gün sürdü internette böyle bir yazı okumuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vergi iadesi gibi bir şey konuşuluyordu bir ara ama bana saçma geldi. Büyük ihtimalle vardır öyle bir şey. Zaten vergiler dahil olsa Türkiye ile hemen hemen aynı fiyata denk geliyor. Hatta RTX 2080'nin Galax modeli 5200 TL'ye bulunuyordu alacağın ürün vergi, kargo falan 5800 TL'yi geçiyor.

Eki Görüntüle 346434

Arkadaşlar bir de Amazon’dan alınca galiba ürünler elinize ulaştıktan birkaç gün veya hafta sonra kartınıza para iadesi yaptığı doğru mu ?

Eğer para iadesi yapılan varsa ne kadar yapıldı ? Ne kadar gün sürdü internette böyle bir yazı okumuştum.
Anakart 390 alıcaksanız 8700k yerine 9700k alın ikiside yeni nesil olsun. Amazondan önce tr sitelerinde toplayın ve fiyat karşılaştırması yaparak sipariş verin. İadeyi yapabilirlerde yapmayabilirlerde belli olmuyor ona güvenmeyin yani.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı