Amazon'dan Rus Kalpağı Almak

Bu sitenin uzantısına dikkat ederseniz ''co.uk'' olduğunu göreceksiniz ürün alışverişinde bir sorun oluyormu ? Mevcut rehberde yok bu ayrıntı .
 
Estimated delivery 13 - 24 Nov. to Turkey when you choose Standard at checkout.
Buradan dan anlaşılacağı gibi Türkiye'ye geliyor. Site uzantısı .com.tr olunca Türkiye olduğu gibi .co.uk olması o sitenin kaynağının Birleşik Krallık olduğunu gösterir. Yani ürün size İngiltere'den falan gelecektir.
@Kimse Removable olduğu yani logonun çıkarılabileceği yazıyor.
 
Sağol aklımda soru işareti vardı . '' Shipping to Turkey '' altında incelenmediği için biraz ürktüm .

Onun dışında acaba Birleşik Krallık sıkıntı yaratacakmıdır ?
 
Daha önce oradan alışveriş yapan bir arkadaşım oldu ve bir alışverişinde ürün gelmediğinde hemen para iadesi aldı. Diğer alışverişlerinde de aldığı ürünler eline ulaştı.
 
Arkadaşlar Rus Kalpağını yarın alacağım ama merak ettiğim şey gümrükte kalacak mı , kargo ücreti ne kadar olacak , gümrükte kalmaktan kastım bu Amazon ürünü değil başka satıcı o yüzden sıkıntı olur mu sizce aklım çok karıştı .
 
75€ değerinden düşük bir değere alıyorsanız veya Amazon şirketi üzerindeki bir satıcıdan alıyorsanız gümrük sorunu çıkmayacaktır.
 
Benim şapkayı alma sebebim hem tasarımını beğenmem hemde gerçekten sıcak tutmasıdır . En azından alırken o sebeple almadığımı söylemek isterim . Teşekkürler .
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı