Amazon'dan RX 480 sistem toplama

Sonay

Hectopat
Daha fazla  
Bu parçalar uyumlu mu?
1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart 450 lira ediyor sanırsam onun yerine h110m pro-vd alın 170 liraya işlemcinizi i5-6500 birde hdd ekliyebilirsiniz ve amazonu neden tercih ettiğinizi belirtirseniz sevinirim.

Bazı ürünler TR teslim yok diyor ama sepete ekleyin devam deyin kırmızı çerçeve içine alınmış bir uyarı yazısı çıkmıyor, teslimat seçeneklerinizi seçin sayfası çıkıyorsa gönderiliyor oluyormuş bende yeni öğrendim.

Bazı ürünler TR teslim yok diyor ama sepete ekleyin devam deyin kırmızı çerçeve içine alınmış bir uyarı yazısı çıkmıyor, teslimat seçeneklerinizi seçin sayfası çıkıyorsa gönderiliyor oluyormuş bende yeni öğrendim.
İlginç sonra sıkıntı olmasın da gelmesi güzel.

Sent from my Nexus 5X using Technopat Sosyal mobile app

Valla ben de çok ikilemde kaldım başta ama iç piyasa malum dolar bu halde iken pc toplamak pek akıl karı değil ama malesef elimizdeki pc artık daha fazla dayanamıyor. Türkiyede ki siteler vb yerlerde topladığım sistemlerin fiyatlarında her geçen gün farklılıklar oluyor. Hiç unutmam 28 kasım 00:03 te Eksen bilgisayarda sistem topladım dedim resmini alayım yarın devam ederim yattım. 13 saat sonra aynı sistem de 69 ₺ fark çıktı :) Bu yüzden de mecburen yurt dışı alış verişe yöneldik. Forumlardan ve alış veriş yapanlardan duyduğuma göre sorun yaşama olasılığı çok az olduğu için Amazondan alış veriş yaptım.Ben daha yeni giriş seviyesi oyuncu olucam çok çok ileri bir sistem yerine beni idare edicek bir sistem istedim bazı kişilere belki bu sistem hoş gelmeyebilir ama bana yeter fiyat olarak da cazip daha ne olsun :)

AnaKart : Msi H100M Pro-D 44,14€
Ekran Kartı : Sapphire RX480 4gb 227,08€
SSD : Crucial M300 275 GB 62,51€
HDD : Toshiba 3TB 64MB 7200rpm 67,14€
RAM : Crucial Ballistix 16GB Kit 8x2 2400 Mhz ( White ) 74,79€

Toplamda 475,66€

Geriye kalan parçalar
İşlemci : Intel Core i5 6500 işelmci 804₺ (Dfs Bilgisayar)
Kasa + PSU : Aerocool 500W Atx 199₺ (Eksen bilgisayar)
Bütün ürünlerin toplamı : 2785 ₺

Not: Neden hala bu başlığı açtım diye 3 gün cevap yazma vb hakkım elimden alındı anlamadım.

Edit : 08.12 2016

Kasa ve psu Türkiyeden alırım diyordum ama Amazon da ucuz ve kargosuz şekilde ayarlayınca karçımayayım dedim ve aldım. BUna göre bütün parçalar tamamlandı hatta bazıları gelmeye başladı bile ama sormayı unuttum acaba bu sistemde uyusuz bir parça var mı?

İşlemci : Intel Core i5 6500
AnaKart : Msi H100M Pro-D
Ekran Kartı : Sapphire RX480 4gb
RAM : Crucial Ballistix 16GB Kit 8x2 2400 Mhz
SSD : Crucial M300 275 GB
HDD : Toshiba 3TB 64MB 7200rpm
PSU : CORSAIR VS Series 550W 80 Plus Atx Power Supply
Kasa : CORSAIR Carbide Series 100R Mid Tower

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı