RX 480 sistem toplama

Hocam dedigim suanda kabul etmemiz gereken bir olay varki oda su :
  • Kabul ediyoruz hepimiz oyun haric Ryzen bin basar.
Fakat oyun performansi olarak i5 onde.
i5 tercih edecegim ondan dolayi.

Screen Shot 2017-04-16 at 21.35.53.png

Ram kullanimi burada yani Technopatin Ryzen 5 1600X ve RX 480 Battlefield 1 Performansı videosunda ram kullanimi 8400 civarlarinda.

Hocam çok güzel okumuşsunuz. Parantezin içine bir bakın isterseniz. Ayrıca o FPS farkı çok değil 3-5 FPS fark var ki ileride o da kapanacak. İleri dediğim de bence en fazla 2 ay. CPU kullanımı açısından da Ryzen çok önde. Hala niye İntel alınıyor anlamıyorum.

Hocam çok güzel okumuşsunuz. Parantezin içine bir bakın isterseniz. Ayrıca o FPS farkı çok değil 3-5 FPS fark var ki ileride o da kapanacak. İleri dediğim de bence en fazla 2 ay. CPU kullanımı açısından da Ryzen çok önde. Hala niye İntel alınıyor anlamıyorum.
An itibari ile siparis etmis bulunmaktayim sistemi.
MSI H270 GAMING 3 ANAKART
16 GB 2400MHZ CORSAIR RAM
ASUS 8GB STRIX RX480 EKRAN KARTI
I5 7500 ISLEMCI

Sistem alindi dostlar.
  • MSI H270 GAMING 3 ANAKART
    16 GB 2400MHZ CORSAIR RAM
    ASUS 8GB STRIX RX480 EKRAN KARTI
    I5 7500 ISLEMCI

Screen Shot 2017-04-16 at 22.44.14.png
Screen Shot 2017-04-16 at 22.44.33.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı