Amazon'dan RX 570 Almak

İlk kartı ben olsam Amazon'dan alırdım. TR ile aradaki fiyat farkı 240 GB bir SSD fiyatına eşit. İkinciyi bilemem.

Ekran kartında kesinlikle yurtdışı tavsiye etmiyorum. Arkadaşa 2 kez RX570 aldık indirimlerde sıfır kartlarda bile tabiri caiz ise hayvan gibi coil whine çıktı. Coil sesinden arkadaş oyun oynayamıyor o kadar rahatsız ediyor sesi. Coil Whine'da direk değişim yada iade oluyor fakat yurtdışı olunca kargosuydu vs. süreç baya uzar. Burda bile neredeyse 2 3 hafta uğraşıyorsun. Yurtdışı nasıl olur düşünemiyorum. Hele bide kargo parasını sana ödetirlerse o zaman vay haline... Üstüne 200 300 lira daha koy gerekirse (şuan fiyatlar nedir bilmiyorum) Türkiye'den al. Ram, işlemci, anakart vs. alırsın bunlar öyle kolay kolay bozulacak parçalar değil ama ekran kartını kesinlikle Türkiye'den al. Dediğim gibi sıfır kartta bile böyle sorunlar olabiliyor. 2 kez kart aldık demiştim. İlk kartımız Asus Strix idi. Asus'a yolladık değişim iade formunu almamız 3 haftayı aldı. Sonra o form ile satın aldığın yere gidiyosun fatura tutarı neyse o parayı alırsın yada yeni ürün alırsın. Biz parayı aldık bu seferde MSI Armor verdik. Şuan ondada coil whine var. Tavsiyemi mutlaka dinle aksi bir şey söylenirse kulak asma bizzat tecrübe ettik. Yardımcı olduysam ne mutlu. İyi akşamlar.

En azından sıfır oldukları garantidir diye tahmin ediyorum.
Bu, önemli bilgi.

Son düzenleme:
İsteyen olursa amazondan aldığım RX 570 4 GB modelini 800 TL ye bırakırım.

Tam model ismi nedir, neden satıyorsunuz?
Asus Expedition OC 4gb

Tam satış nedenim harcadığı elektrik sarfiyatı 150 watt bana göre yüksek. Onun yerine 75 watt olan 1050 ti aldım ve kullanıyorum. Garantisi Türkiye de yok. Yurtdışı ile de uğraşılmayacağı için siz garantisi yok diye bilin.

Kart fiyatları da artmış şu şartlarda 1000 TL ye satarım. Ama laf ağızdan 1 kere çıkar. Eğer alıcıysanız size 800 TL ye bırakacağım. Yukarıda yazdıklarım ise aynen geçerlidir.Yani garantisi olmayan sıfır karttır.

Son düzenleme:
Ben 23 Kasım'da Hepsiburada'dan 950TL'ye Asus Strix modelini almıştım. Böyle kampanya kovala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…