Ben hepsiburada efsane cuma indirimlerinden 1069TL ye almıştım.https://www.amazon.com/MSI-RX-570-A...ie=UTF8&qid=1543768854&sr=1-3&keywords=Rx+570
RX 570 almayı düşünüyorum ama şuan elimde para yok yaza doğru alacağım. Yazın da böyle büyük indirimler olur mu 200 dolardan fazla veremem. Bir de 200 dolarlık ürüne ne kadar vergi kesilir? Şimdiden teşekkürler.
https://www.amazon.com/MSI-RX-570-A...ie=UTF8&qid=1543768854&sr=1-3&keywords=Rx+570
RX 570 almayı düşünüyorum ama şuan elimde para yok yaza doğru alacağım. Yazın da böyle büyük indirimler olur mu 200 dolardan fazla veremem. Bir de 200 dolarlık ürüne ne kadar vergi kesilir? Şimdiden teşekkürler.
Bu, önemli bilgi.Ekran kartında kesinlikle yurtdışı tavsiye etmiyorum. Arkadaşa 2 kez RX570 aldık indirimlerde sıfır kartlarda bile tabiri caiz ise hayvan gibi coil whine çıktı. Coil sesinden arkadaş oyun oynayamıyor o kadar rahatsız ediyor sesi. Coil Whine'da direk değişim yada iade oluyor fakat yurtdışı olunca kargosuydu vs. süreç baya uzar. Burda bile neredeyse 2 3 hafta uğraşıyorsun. Yurtdışı nasıl olur düşünemiyorum. Hele bide kargo parasını sana ödetirlerse o zaman vay haline... Üstüne 200 300 lira daha koy gerekirse (şuan fiyatlar nedir bilmiyorum) Türkiye'den al. Ram, işlemci, anakart vs. alırsın bunlar öyle kolay kolay bozulacak parçalar değil ama ekran kartını kesinlikle Türkiye'den al. Dediğim gibi sıfır kartta bile böyle sorunlar olabiliyor. 2 kez kart aldık demiştim. İlk kartımız Asus Strix idi. Asus'a yolladık değişim iade formunu almamız 3 haftayı aldı. Sonra o form ile satın aldığın yere gidiyosun fatura tutarı neyse o parayı alırsın yada yeni ürün alırsın. Biz parayı aldık bu seferde MSI Armor verdik. Şuan ondada coil whine var. Tavsiyemi mutlaka dinle aksi bir şey söylenirse kulak asma bizzat tecrübe ettik. Yardımcı olduysam ne mutlu. İyi akşamlar.
Tam model ismi nedir, neden satıyorsunuz?İsteyen olursa amazondan aldığım RX 570 4 GB modelini 800 TL ye bırakırım.
Asus Expedition OC 4gbTam model ismi nedir, neden satıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.