Amazon'dan RX580 alınır mı?

Hocam şehir dışından gelen bir karta nasıl kendim test yapabilirim ki?
Sarı siteden param güvendeyle alman çok daha mantıklı olur. (tabi sana kalmış.)
Linkini attıklarımı öyle ayak üstü bakıp attım yani 2. el fiyatları 1.5k ile 2.5k arasında dolanıyor.

Son düzenleme:
Bilgisayarı APU kullanıyorum fakat artık çoğu oyunda 30FPS üstü göremiyorum, bu sebeple ekran kartı bakmaya başladım ve bilgisayarıma uygun olarak RX580 buldum. Amazon'dan fiyatlarına baktığımda 3500 - 4500 bandında bir fiyat aralığına sahip olduğunu görünce bayağı bir şaşırdım çünkü Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerde 5000 - 6000 gibi fiyatlardan aşağıda bulunmuyor. Doğal olarak bu fiyata bu ürün nasıl oluyor diye merak ettim, sizce Amazon'dan bu fiyata böyle bir ürün alsam ciddi bir sıkıntı yaşar mıyım? Alınır mı?
Rx580 senede bir driver güncellemesi alan kart taa ki benim RX 6600 bile 2 ayda bir güncelleme alıyor yeni seri AMD fp kartlara bakmanızı öneririm rx6500 xt 1080 de çoğu oyunu PCI 4.0 anakartta 60 fps üstü görüyor.

Sarı siteden param güvendeyle alman çok daha mantıklı olur. (tabi sana kalmış.)
Linkini attıklarımı öyle ayak üstü bakıp attım yani 2. el fiyatları 1.5k ile 2.5k arasında dolanıyor.
Sarı sitede çok dolandırıcı var hocam bir keresinde aldım kart hatasız dedi civatayi boyamış haberim yok kart 2 ay götürmedi patladı.

Bilgisayarı APU kullanıyorum fakat artık çoğu oyunda 30FPS üstü göremiyorum, bu sebeple ekran kartı bakmaya başladım ve bilgisayarıma uygun olarak RX580 buldum. Amazon'dan fiyatlarına baktığımda 3500 - 4500 bandında bir fiyat aralığına sahip olduğunu görünce bayağı bir şaşırdım çünkü Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerde 5000 - 6000 gibi fiyatlardan aşağıda bulunmuyor. Doğal olarak bu fiyata bu ürün nasıl oluyor diye merak ettim, sizce Amazon'dan bu fiyata böyle bir ürün alsam ciddi bir sıkıntı yaşar mıyım? Alınır mı?
Artık RX 580 o paraları hak edecek bir kart değil.
İkinci el bakın.

4000 TL'ye ikinci el RX 6600 bakın.

Hocam ikinci ele yanaşmak istemiyorumda maximum 5-6k civarında sıfır ekran kartı yok mudur fiyat performans olarak.

7K çıkarım dersen bakabilirsin ama bunu da sıfır alınmasını tavsiye etmem.

İlle de 5-6k olsun sıfır olsun dersen RX6500 bak ama dediğim gibi sıfır tavsiye etmem yine bunları.

MSI Radeon RX 6500 XT Mech 2X 4G OC oyun grafik kartı - GPU 2685/2825 MHz, 4000 MB DDR6 bellek, siyah https://amzn.eu/d/7DDmObo

Technopat Haberler

Geri
Yukarı