MSI GTX 1070 Ti Titanium modelini amazon.com’dan almayı düşünüyorum. 0 alirsam 509 dolara denk geliyor ama "Liked new be used very good" olarak da satilan 2. eller var. Mininge ugramis olma olasiligi nedir? Ya da 1170 ekran karti Eylul 15'ine kadar cikma ihtimali var mi?
Amazon üzerinden alışveriş yaparken sadece Amazon'un kendi sattığı ürünlerin alınmasını tavsiye ederim. İkinci el yada farklı satıcının ürünlerinde vergiler ve kargo ücreti fiyata sonradan ekleniyor. Satıcının güvenirliği ve yurtdışına gönderimde çıkabilecek sorunlarda nasıl tutum sergileyeceği meçhul.
Amazon üzerinden alışveriş yaparken sadece Amazon'un kendi sattığı ürünlerin alınmasını tavsiye ederim. İkinci el yada farklı satıcının ürünlerinde vergiler ve kargo ücreti fiyata sonradan ekleniyor. Satıcının güvenirliği ve yurtdışına gönderimde çıkabilecek sorunlarda nasıl tutum sergileyeceği meçhul.
Bütçem sadece ekran kartına yetiyor. Bu bilgisayarı gelecek yaza toplamış olacağım. Gelecek yıla dolar artar illaki ve ozaman oradan getirtme imkanım olmayacak.