Amazon'dan Sıfır GTX 1070 Ti mi, Kullanılmış GTX 1070 Ti mi Alınmalı?

Eren Rüzgar

Hectopat
Daha fazla  
MSI GTX 1070 Ti Titanium modelini amazon.com’dan almayı düşünüyorum. 0 alirsam 509 dolara denk geliyor ama "Liked new be used very good" olarak da satilan 2. eller var. Mininge ugramis olma olasiligi nedir? Ya da 1170 ekran karti Eylul 15'ine kadar cikma ihtimali var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon üzerinden alışveriş yaparken sadece Amazon'un kendi sattığı ürünlerin alınmasını tavsiye ederim. İkinci el yada farklı satıcının ürünlerinde vergiler ve kargo ücreti fiyata sonradan ekleniyor. Satıcının güvenirliği ve yurtdışına gönderimde çıkabilecek sorunlarda nasıl tutum sergileyeceği meçhul.

Amazon üzerinden alışveriş yaparken sadece Amazon'un kendi sattığı ürünlerin alınmasını tavsiye ederim. İkinci el yada farklı satıcının ürünlerinde vergiler ve kargo ücreti fiyata sonradan ekleniyor. Satıcının güvenirliği ve yurtdışına gönderimde çıkabilecek sorunlarda nasıl tutum sergileyeceği meçhul.
Amazon Warehouse’tan alacağım ve GTX 1170 beklemek mantıklı mı? 15 Eylül’de akrabam gerl dönecek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı