Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki 2 adet ürünü bisikletim için sipariş vermek istiyorum. Sizce ürünler elime ulaşır mı? Beni bilgilendirir misiniz?
Çok tedirginim. Daha sipariş vermedim ancak TR de bu tarz ürünlerin malum fiyatları uçuk buradan alsam sorun olur mu?
İlk önce batarya yapmayı göze almalısınız biraz zor gibi duruyor çünkü el beceresi gerekli.
Örnek video (benim de yapacak olacağım):
Bunun dışında bisikletinizin ön tekerine etrafınızda bulunan bisikletçilerden orta boy bisiklet zincirinin uyacağı bir dişli taktırmalısınız. Daha sonrasında ise bisikletinizin tekerindeki dişli ile kitin içinde bulunan motorun üzerindeki dişliyle bağlantı kurabilmek için motoru bisikletinizin önüne uygun bir yere kaynattırdığınız profil boru ve onunde üzerine kaynattırdığınız plaka üzerine somonlu vidalarla sabitleyip bisiklet zinciri ile aradaki bağlantıyı tamamlamalısınız. (motor ön tekeri çekecek yani önde olacak arkada olması için ne yapılmalı bilmiyorum) gerekli kablo bağlantılarını tamamladıktan sonra (motorun kablosunu beyine. Beyini ise pile vs.) İşlemler tamamlanmış olacak.
Not: Bende tam olarak ne yapcağımdan emin değilim ancak yazdıklarımı yapacağım yüksek ihtimalle çünkü kolay gibi.
Not2 batarayayı yapmak yerine sarı siteden kite uygun voltajda olmak şartıyla satın alabilirsiniz.
Örnek video:
(bu adamın yaptığı montajdan esinlendim bende motoru öne koyacağım)
Not: Videodakiler herhangi bir kit üzerinde uygulamanı önermem sadece adamın motoru nereye koyduğuna göz atmanı istedim)