Amazon'dan sistem toplama

Arkadaşınız da almamış o zaman. Biz burada insanlara birinci elden sahip olmadığımız bilgiyi vermiyoruz, burası sallama bir forum değil. Konu hakkında bilginiz yoksa lütfen birşey yazmayın.

Tesadüf mesajını gördüm ve araştırdım gerçekten söylediğin gibi samsung 960 pro m2 ssd sipariş vereceğim bilgilendirmen için bir kez daha teşekkürler.

Tavsiyesi olacak hiç üye yok mu?

Almanya üzerinden sipariş verecekseniz, amazon.de den daha ucuza aynı ürünleri bulabileceğiniz alman siteleri var. www.mindfactory.de gibi. Yurtdışından ürün almak ne derece mantıklı bilgim yok. Arıza olunca garanti kapsamında kime gönderiyorsunuz ürünü mesela? Bunlara dikkat etmek lazım.

Yd alışverişinde Amazon kadar güvenli başka bir yer yoktur.

Yd alışverişinde Amazon kadar güvenli başka bir yer yoktur.
almanya'da madur olmazsınız hangi siteden alırsanız alın. Ama sonuçta arkadaş türkiyeye getirtecek o yüzden garanti kapsamında ürün bozulduğunda geri yollaması gerekirse bilemem. mindfactory.de ,rakuten.de, alternate.de, botebooksbilliger.de bunların hepsi milyon çeşit bilgisayar bileşeni satıyor ve sorun olmaz olsa da çözerler. Burada müşteri memnuniyeti esas çünkü Geçen rakuten.de üzerinden sipariş verdiğim kasayı DHL görevlisi adımı kapı zilinde göremediği için teslim etmedi ve bu yüzden kargo firmaya geri gönderildi. Firmayı aradım özür dilediler (ki onlarla hiç bir alakası yok tamamen dingil DHL çalışanının hatası) kasayı tekrar yollayacaklarını belirttiler ve tabi ki herhangi bir kargo ücreti talepleri olmadı. Almanya üzerinden ürün alacaksanız ve kampaya arıyorsanız mydealz.de yi takip etmenizi tavsiye ederim. Kampanyalar paylaşılıyor sürekli. Mesel şu an amazon fransa üzerinden 8gb msi rx 480 gaming x 224,35€

Amazon dışında ki siteler ürün gönderiyorsa da gümrük işlemlerini üstlenmiyor. Sizin halletmeniz gerekiyor. Bu yüzden hem hızlı hemde Türkiye'den alırmış gibi sipariş verildiğinden tercih edilmesini tavsiye ediyorum.

computeruniverse var mesela çoğu kişiyi mağdur ettiğine şahit oldum Amazon kimseyi mağdur etmez.

Amazon üzerinden bir kulaklık almıştım. Kulaklık bozuk çıktı chat ile görüştüm ve bana kulaklığı geri göndermeden parayı iade edeceğini söyledi. Ve iade edildi anında. Yani illa oraya göndereceksiniz diye bir şey yok. En azından benim başıma gelen olay böyle.

bir gtx 1070 alsanız ve bozulsa geri göndermeniz karşılığında size yenisini gönderirler sanırım. Kimse size 450€ luk ekran kartı sizde kalsın biz size yenisini gönderiyoruz demez zannedersem

Kargosu kendi fiyatına oranla çok tutan fiziksel kusuru/fazlada önemli olmayan sorunu olan ürünlere belirli bir yüzde ile geri para iadesi yaparlar ürünü kullanın derler. Bozuksa zaten çöpe atın derler

Dahili bilgisayar bileşenlerinde genelde iade istiyorlar. Arızalı ekran kartında hemen yenisini hızlı kargo ile yolluyorlar kartınız yoldayken siz iade işlemlerini yapıyorsunuz bu tarz müşteri memnuniyeti üzerine klas hareketleri var. Tabi bunu suistimal etmeye çalışan şerefsiz dolandırıcılarda yok değil. Amazon tarafından fark edilme durumunda bir daha alışveriş yapamayacağınız şekilde hesabınız ve kartlarınıza bloke konuyor. Bu toplu bir dolandırıcılığa dönerse ürünün o lokasyona gönderimi kapanır. Daha önce ingiliz bir firmada olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…