Amazon'dan sistem toplama

@Painbot Ama alışverişi tamamla dediğimde gene aynı adresi seçtiğimde ödeme kısmına geliyorum. Mesela atıyorum RAM gönderilemiyor. Alışverişi tamamla dediğimde adresi seçince (Aynı adres gene.) sepetinizdeki ürünlerde sorun var diyor. Bakıyorum RAM o adrese teslim edilemiyor diyor. Ancak şu an öyle bir durum yok. Ödeme ekranına gidebiliyorum kredi kartını girsem alıcam. Ama genede orayı göstermiyor.

Bakın ödeme ekranına geliyorum aynı adres aynı ürünler?

Güncelleme : O attığım sorun Amazon.de'den kaynaklıymış bizle alakası yok. Ürünler gönderilmesine rağmen öyle diyorsa aldırmayın.

Alışverişten önce ilgili Amazon başlıklarını detaylıca incelemenizi öneririm. Bu zararsız bir detaydı ama başka sorunlar yaşayabilirsiniz. Okumadan sipariş geçmemekte fayda var.

Mart'ın ilk haftası hava soğutma alacağım, Amazon.de üzerinden ve satıcı kendisi bakalım gümrük sonucunu burda paylaşmaya çalışacağım.
...................................................................
Aldım arkadaşlar gümrükten sorunsuzca geçti (satıcı Amazondu).
04.03.2017 de kargolandı, 13.03.2017 de teslim aldım.
Alınan soğutucu Thermalright Macho Rev. B dir.

Dipnot: bildirim gelip sinir küpü olan arkadaşlardan özür dilerim.:)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı