Amazon'dan sistem toplama

Amazon.de'den alirken saticisinin Amazon.de olmasina dikkat et. Fiyatin altinda Amazon.de tarafindan satilir vr gonderilir yaziyor. O urunleri alirsan hem kargo bedava hem de gumrukle felan ugrasmiyorsun. Yani alacagin sistemi belirledin sepete ekle dedin. 1000 euro yaziyor. Senden 1000 euro alirlar vergi felan dahil o fiyata. Ancak Euro ile satin alirsaniz. Yoksa kredi kartinizin bankasindan bir kur farki yiyebilirsiniz.

bir gtx 1070 alsanız ve bozulsa geri göndermeniz karşılığında size yenisini gönderirler sanırım. Kimse size 450€ luk ekran kartı sizde kalsın biz size yenisini gönderiyoruz demez zannedersem
Gönderseniz dahii parasını alıyorsunuz değil mi ? Zaten dhl ile de gönderebilirsiniz kargo ücretini onlar ödüyor.

Ben hala Amazon.de'den sistem toplamak istiyorum ancak tek bir sorum kaldi. Mesela urunu aldik. Kutinun icerisindeki urun kirik geldi. Bunu nasil kanitlayacagim? Amazon.de banane kardesim ben saglam gonderdim derse ne yapacagim?

Ben hala Amazon.de'den sistem toplamak istiyorum ancak tek bir sorum kaldi. Mesela urunu aldik. Kutinun icerisindeki urun kirik geldi. Bunu nasil kanitlayacagim? Amazon.de banane kardesim ben saglam gonderdim derse ne yapacagim?

Amazon.de size ürün elinize ulaştıktan sonra 1-2 ay süresince koşulsuz şartsız ürün iade garantisi verir. Bu süreyi neye göre belirliyorlar emin değilim. Benim anakartıma 1.5 ay koşulsuz şartsız iade garantisi verdiler ekran kartına 1 ay.

Banane kardeşim ben sağlam gönderdim olayı sadece Türkiye'deki firmalarda olur. Birde sizi uğraştırırlar tutanak tut fotoğraf çek diye.

Amazon müşteriyi şüpheli şahıs yerine koyan bir firma değil. Sen kırık geldi diyorsan buna itiraz edip senin kırmadığını kesin olarak kanıtlamanı beklemiyorlar. Suistimal etmek isteyen olursa da zaten sistemden banlarlar ve bir daha Amazon'dan bir şey alamaz.

Ben monitör, kulaklık ve mouse getirdim Kasım ayından beri günde 10 saat kullanıyorum üçünü de. Gayet memnunum hepsinden.

Tesekkurler. Ben de arastirmamin sonucunda bu bilgilere ulastim. Cok basarililar helal olsun...
Yalniz sepetteki fiyata gumruk de dahil. Peki gumrukte ek ucret isterlerse kim oduyor?

Kosulsuz sartsiz iade garantisi hosuma gitti gercekten.

Tesekkurler. Ben de arastirmamin sonucunda bu bilgilere ulastim. Cok basarililar helal olsun...
Yalniz sepetteki fiyata gumruk de dahil. Peki gumrukte ek ucret isterlerse kim oduyor?

Kosulsuz sartsiz iade garantisi hosuma gitti gercekten.

Gümrükte istenen ücret sipariş ekranında hesaplanıyor ve sen ürünü alırken onu da ödüyorsun zaten. Bunun dışında bir ücret istemiyor gümrük. Kimsenin başına gelmeyen bir problem olur korkun varsa Amazon zaten seni ortada bırakmaz. Eline ulaşmayan her malın ücretini iade eder ya da yenisini gönderir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…