Amazon'dan SSD alınır mı?

Amazon güvenilirdir, ancak SSD gereğinden fazla pahalı. Eğer sisteminizde M.2 desteği varsa o paraya kaliteli 1 TB alınabilir, eğer M.2 desteği yoksa da gene biraz daha koyulup ortalama 1 TB SSD alınır.

M.2 yoksa ve ucuz olsun ancak işimi de görsün dersen:

M.2 slotu var dersen:
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
(G2'de DRAM bulunuyor, haliyle işletim sistemi vs. kurmaya müsait)

Bu ürün yenilendi ama alırken dikkatli olmak lazım.(Ya da sadece farklı varyantları var, CS900 daha iyi olur.)

Bu ürün yenilendi ama alırken dikkatli olmaz lazım.(Ya da sadece farklı varyantları var, CS900 daha iyi olur.)

Kingston şuna A450 gibi alternatif bir isim verse iyi olacaktı. Fi tarihinden beri dandiklikte SSD Plus ile yarışıyorlardı şimdi de hangisi yenisi hangisi eskisi millet seçerken karıştırıyor.

Kingston şuna A450 gibi alternatif bir isim verse iyi olacaktı. Fi tarihinden beri dandiklikte SSD Plus ile yarışıyorlardı şimdi de hangisi yenisi hangisi eskisi millet seçerken karıştırıyor.
Bence bilerek yapıyorlar, eski dandikleri de eritebilmek için.

Bu ürün yenilendi ama alırken dikkatli olmak lazım.(ya da sadece farklı varyantları var, CS900 daha iyi olur.)

Bu ürün yenilendi ama alırken dikkatli olmak lazım. (ya da sadece farklı varyantları var, CS900 daha iyi olur.) Bu cümlenizden kastettiğiniz benim attığım Samsung SSD mi yoksa sizin attığınız CS900 mu?

Bence bilerek yapıyorlar, eski dandikleri de eritebilmek için.
Yani benim alacağım Samsung ssd 870 EVO sahte veya dandik mi?

Bu ürün yenilendi ama alırken dikkatli olmak lazım. (ya da sadece farklı varyantları var, CS900 daha iyi olur.) Bu cümlenizden kastettiğiniz benim attığım Samsung SSD mi yoksa sizin attığınız CS900 mu?

Yani benim alacağım Samsung ssd 870 EVO sahte veya dandik mi?
Biz Kingston'dan bahsediyoruz. CS900 ve 870 Evo sorunsuz. 870 Evo'ya o kadar para verilmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı