Amazon'dan ürün almak

Emir'inKedisi

Hectopat

Dosya Ekleri

• amazon.png
    amazon.png
    11,6 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamlar amazon.com.tr den g29 direksiyon seti almak istiyorum ödeme bölümüne gittiğimde toplam ücret 2.700 TL olarak gözüküyor. Buna ek olarak bir ücret ödüyor muyum? İlk kez yurt dışından bir ürün sipariş veriyorum beni biraz aydınlatırsanız çok sevinirim.
Ürünün linki: Logitech G29 Driving Force Oyuncu Direksiyonu [Playstation ile uyumlu] 941-000112 [PlayStation 4PlayStation 3Windows 10Windows 8Windows 7]: Amazon.com.tr
Ek ücret çıkmaz.

Öncelikle selamlar amazon.com.tr den g29 direksiyon seti almak istiyorum ödeme bölümüne gittiğimde toplam ücret 2.700 TL olarak gözüküyor. Buna ek olarak bir ücret ödüyor muyum? İlk kez yurt dışından bir ürün sipariş veriyorum beni biraz aydınlatırsanız çok sevinirim.
Ürünün linki: Logitech G29 Driving Force Oyuncu Direksiyonu [Playstation ile uyumlu] 941-000112 [PlayStation 4PlayStation 3Windows 10Windows 8Windows 7]: Amazon.com.tr
Hocam ek bir ücret yok orada yazan fiyatı ödersin.

Hayır ödemezsiniz, gerekli açıklama şuranın üstüne gelince yazıyor.

1616614838520.png

Amazon Türkiye'de kargo parası olması garip değil mi? Prime var bende kargo parası ödemiyorum. Alışveriş yapacağımda ilk tercihim Amazon oluyor. Paketleme ve kargo hızı on numara. Sabun aldım beklediğim gibi çıkmadı iade ettim aynı gün param yattı. Eşofman satın aldım bedeni olmadı iade ettim ürünü de istemediler parasını da geri iade ettiler. Neleri iade ettim daha.

Amazon Türkiye'de kargo parası olması garip değil mi? Prime var bende kargo parası ödemiyorum. Alışveriş yapacağımda ilk tercihim Amazon oluyor. Paketleme ve kargo hızı on numara. Sabun aldım beklediğim gibi çıkmadı iade ettim aynı gün param yattı. Eşofman satın aldım bedeni olmadı iade ettim ürünü de istemediler parasını da geri iade ettiler. Neleri iade ettim daha.
Prime Türkiye alışverişlerinde geçerli, yurtdışında değil.

Amazon Türkiye'de kargo parası olması garip değil mi? Prime var bende kargo parası ödemiyorum. Alışveriş yapacağımda ilk tercihim Amazon oluyor. Paketleme ve kargo hızı on numara. Sabun aldım beklediğim gibi çıkmadı iade ettim aynı gün param yattı. Eşofman satın aldım bedeni olmadı iade ettim ürünü de istemediler parasını da iade ettiler. Neleri iade ettim daha.

Umarım Amazon TR'nin mükemmel müşteri memnuniyetini suistimal etmiyorsunuzdur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı