Çözüldü Amazon'dan verilen sipariş gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MRainb0w

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti
Herkese iyi Sosyaller. Amazon'dan 1 saat içerisinde iki farklı ürün sipariş verdim fakat iki üründe siparişlerim kısmında gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor?

Hesabınızdan para çıkışı oldu mu?

Hesabınızdan para çıkışı oldu mu?
Evet, oldu. Siparişlerim kısmında gözükmüyor ama ürünü kendim arattığımda en son bugün satın aldığımı yazıyor.

Bu arada şimdi kontrol ettim para çıkışı olmamış hesabımdan. Birisinden para çıkışı olmuş birisinden olmamış çok ilginç.

Evet, oldu. Siparişlerim kısmında gözükmüyor ama ürünü kendim arattığımda en son bugün satın aldığımı yazıyor.

Bu arada şimdi kontrol ettim para çıkışı olmamış hesabımdan.

Para çıkışı olmadıysa sipariş iptal edilmiştir. 2 hafta önce aynısını yaşadım. Satın alındı gözüküyordu fakat işleme alınmamıştı. Bu hesabınızın güvenliği ya da hesaba kayitli karttan kaynaklı bir durum. Amazon müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatin. Onlar yardımcı olur. Eğer kupon vs kullanırsanız siparişte geri veriyorlar kuponu. Daha sonra tekrar sipariş oluşturun.

Para çıkışı olmadıysa sipariş iptal edilmiştir. 2 hafta önce aynısını yaşadım. Satın alındı gözüküyordu fakat işleme alınmamıştı. Bu hesabınızın güvenliği ya da hesaba kayitli karttan kaynaklı bir durum. Amazon müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatin. Onlar yardımcı olur. Eğer kupon vs kullanırsanız siparişte geri veriyorlar kuponu. Daha sonra tekrar sipariş oluşturun.
Hocam Amazon müşteri hizmetleri numarasını nasıl bulabilirim?

Hocam Amazon müşteri hizmetleri numarasını nasıl bulabilirim?

Mobilden sağ alttaki 3 çizgiye tıklayın orada en altta müşteri hizmetleri var. Oradan arama talep edin deyip numaranızı girin. Onlar sizi hemen arayacaktir.

Çözüm
Mobilden sağ alttaki 3 çizgiye tıklayın orada en altta müşteri hizmetleri var. Oradan arama talep edin deyip numaranızı girin. Onlar sizi hemen arayacaktir.
Çok teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi olmuş siparişler iptal olmuş ve para iadesi yapılacakmış.

Bu arada şimdi kontrol ettim para çıkışı olmamış hesabımdan. Birisinden para çıkışı olmuş birisinden olmamış çok ilginç.

Dostum bende de olmuştu bu olay Amazon desteke yazdım sonraki siparislerimde olmaya başladı para çıkışı olmuyordu siparişten 5 dk sonra da iptal oluyordu direk yeni hesap açtım sende öyle yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı