Amazon'dan Zotac RTX3060 12 GB alınır mı?

Huseyn12309

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ürün linki bu: Amazon.com
Amerika'dan kargoyla getirsem sağlam gelir mi? 2. sorum da fotoğraftaki ne demek? Kullanılmış ürün mü? Açıklarsanız sevinirim

rtx3060.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürünü internetten alamazsınız. Türkiye’ye kargosu kapalı.

Fotoğrafta da bu yazıyor.
Hocam 2 satıcı var, birisinin TR'ye kargosu kapalı fakat diğeri gönderim yapıyor galiba.

1715277552387.png

Arkadaşlar kargoyu ben halletcem zaten Turkiyede yaşamıyorum Azerbaycandan sipariş edicem. bize özel kargo şirketi var onla getiricem 2 haftaya geliyo gelinceye kadar 300tl falan para çıkcak. sorularımı cevaplasaydınız daha iyi olurdu :D

Arkadaşlar kargoyu ben halletcem zaten Turkiyede yaşamıyorum Azerbaycandan sipariş edicem. bize özel kargo şirketi var onla getiricem 2 haftaya geliyo gelinceye kadar 300tl falan para çıkcak. sorularımı cevaplasaydınız daha iyi olurdu :D
Konuda o kısmı işaretleyip, fotoğraftaki ne demek demişsiniz. Ona cevap verdik.
2. sorum da fotoğraftaki ne demek? Kullanılmış ürün mü? Açıklarsanız sevinirim

Eki Görüntüle 2191182

Güzel kardeşim. Biz zaten senin sorularını cevapladık. Sen işaretleyip sormuşsun, ne bekliyorsun? Ayrıca da 2. Mesajından gayet de türkiye’ye gönderim yapmak istediğin anlaşılıyor.

4000'serisi alma şansınız var mıdır önerebiliriz DLSS+ frame desteği vs ile daha iyi olacaktır 30 serisinden kurtulunuz.

Bu bütçeye 4000 serisi nasıl bulabilirki?

(Pardon 207 dolar olarak varsaydım)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı