Furkan Borak
Hectopat
İkinci kitabı dönmek yerine branşlara geçmek istiyorum hocam. Paragrafım kötü değil bu yüzden bir an önce deneme formatında süre kısaltmaya çalışmak istiyorum.
Zamir, sıfat, ünlü daralması gibi konuları bilmiyorum. Cümlenin öğeleri tam hatırlamıyorum. Bunlar için pekiştirmek ve el hızlandırmak için soru görmem lazım mecburen. Kelime çalışmasıyla olacak şeyler değiller ki.
Vdd değil de direkt "3D dil bilgisi soru Bankası" kitabını almayı düşünüyorum. Oğuz Usta da bu kitabı öneriyor ilk kitap olarak.
Konuyu Aker Kartal, Rüştü hoca ikisinden birinden götüreceğim, soruları da bu kitaptan çözmeyi düşünüyorum. Not tutarak çalışacağım.
Soru değil metin görmelisiniz. Basit günlük metinleri ayırın hocam, kelime kelime ayırın ilerleyin ayırın yani soru işi değil okuma işi bu. Film izleyin, şarkı dinlemeyin ama. Film izleyin YT'den izleyin öneririm. Üniversiteli yabancı dilci arkadaşlarınız varsa onların verse present time kitapları vardır onların çıktıları olur etrafta. Onları alabilrisiniz.