Amazon'un çalıştığı kargo firması Kolay Gelsin

Akşam 8'de kargomun gelmesiyle şaşırtmıştı beni. Evde misiniz diye sesli arama üzerinden gelmeden soru yöneltiyorlar.

Ne zaman sipariş versem MNG denk geliyor ama MNG de fena değil. Acaba bu firmayı da deneyebilecek miyim?
Hocam umarım deneyebilirsiniz. Türkiye'de işini bu kadar iyi ve kaliteli yapan kargo firmasının kalmış olduğuna inanamayacaksınız.
Ne zaman sipariş versem MNG denk geliyor ama MNG de fena değil. Acaba bu firmayı da deneyebilecek miyim?
Hocam umarım deneyebilirsiniz. Türkiye'de işini bu kadar iyi ve kaliteli yapan kargo firmasının kalmış olduğuna inanamayacaksınız.
Küçücük USB bellek kutusunun içine bile bir zarar gelmesin diye neredeyse USB bellek ücreti kadar koruması için kağıt doldurmuşlar

Amazon.com.tr kadar iyi bir kargo görmedim adamlar mausepad imi utanmasalar kırmızı halıyla getireceklerdi.

Kolay gelsini hiç test etmedim ama şuana kadar çoğu alışverişimi ben HepsiJet ile yaptım. Her gün çalışıyorlar hafta içi 11'e kadar. Denemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…