Hocam umarım deneyebilirsiniz. Türkiye'de işini bu kadar iyi ve kaliteli yapan kargo firmasının kalmış olduğuna inanamayacaksınız.Ne zaman sipariş versem MNG denk geliyor ama MNG de fena değil. Acaba bu firmayı da deneyebilecek miyim?
Hocam umarım deneyebilirsiniz. Türkiye'de işini bu kadar iyi ve kaliteli yapan kargo firmasının kalmış olduğuna inanamayacaksınız.Ne zaman sipariş versem MNG denk geliyor ama MNG de fena değil. Acaba bu firmayı da deneyebilecek miyim?
Haklısın dostum. En son verdiğim sipariş Prime ileydi ve Kolay Gelsin teslim etti.Prime servisine özel olarak Kolay Gelsin aracılığıyla geliyor diye biliyorum.
Benim 13 gün falan sürdü 2-3 kere müşteri hizmetleri ile konuştum ve onlar açana kadar hattan ayrılmadım en sonunda pes ettiler galiba.Ben de AGT kuryenin 23 gündür Papara kartımı getirmesini bekliyorum.![]()
Açan yok. Sürekli aynı şeyleri duymaktan bıktım. Şubeye de bırakmıyorlar. Bıraksalar kendim gidip alıcam.Benim 13 gün falan sürdü 2-3 kere müşteri hizmetleri ile konuştum ve onlar açana kadar hattan ayrılmadım en sonunda pes ettiler galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.