Amazon'un ilk alışverişte kargo ücreti almaması

Heralde oldu hocam. Başta %10 indirim yapıyım dedi kargoda bende sonra 18 dolar kargo ücreti biraz fazla benim için dedim. Kargoyu iptal edemem ama 18 dolar indirim yapıyım aynı hesaba gelsin dedi, kabul ettim bende 4-5 gün içinde yeni fiyat belli olur dedi.

İstemedi ya siparişi vermiştim zaten ben Razer Kraken Pro mu dedi evet dedim bende.

Direk sizin sayenizde oldu hocam sağolun her şey için. Yapıcam incelemesini.

İnşallah hemen hazırlanır.

Bende Razer Deathadder Chroma sipariş ettim şimdi. Müşteri hizmetleri ile konuşup amazondan ilk alışverişim olduğunu ve kargo ücretinin biraz fazla olduğunu söyledim. En son 3'üncü bir müşteri hizmetlisi kargo ücretini bu seferlik iptal ediyoruz dedi. Ayrıca buraya da yazmışken söyleyeyim. Chat ile iletişime geçmeden payment departmanını seçmeyin çünkü sürekli amazon politikasının bu duruma uygun olmadığını söyleyip duruyorlar. En son hesabınız hakkında soruşturma başlatacağım diye tehdit etti bir müşteri temsilcisi. Bende bu durumun hoş olmadığını, yaptığının yanlış olduğunu dile getirdim ve konuşmadan ayrıldım. Sonuncu yani üçüncü görüşmemde ücreti iptal ettirdim. Ekstradan birde soru sormak istiyorum. Kartımda tam ucu ucuna ücret bulunuyor. Bakiye yetmez ise siparişi iptal ederler mi ? Ona göre şimdi paramatikden para yatıracağım kartıma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…