Hocam 27 inç için hangi boyutu almam gerekir?
Peki nasıl kuruluyor hocam bu, programı mı var?Hocam 27 inc 70 cm yapıyor hemen hemen. Eğer tüm monitörü falan kaplayacaksabız en az 1 metre alın. 1 metre yoksa 2 metre alıp bağlantı padlerinin olduğu yerlerden kesebilirsiniz.
Güzel gibi duruyor hocam. Bunun çeşitli yazılımları var ama benim bildiğim prismatik var.Peki nasıl kuruluyor hocam bu, programı mı var?
Ayrıca bu model iyi midir: Ambilight Sistem (478007285)-27 İnç-4 Kenar Fiyatları ve Özellikleri
Hocam yorumlarda gecikme oluyor demişler, yarım saniyeyi bulur mu bahsi geçen gecikme? Gecikme olması beni biraz korkuttu şu an sadece masanın altına RGB alacağım gibi duruyor onun için de öneri verebilirseniz çok müteşekkir olurum. 160x80 boyutlarında masa.Güzel gibi duruyor hocam. Bunun çeşitli yazılımları var ama benim bildiğim prismatik var.
Hocam yorumlarda gecikme oluyor demişler, yarım saniyeyi bulur mu bahsi geçen gecikme? Gecikme olması beni biraz korkuttu şu an sadece masanın altına RGB alacağım gibi duruyor onun için de öneri verebilirseniz çok müteşekkir olurum. 160x80 boyutlarında masa.
Hocam https://m.n11.com/urun/rgb-led-topl...li-19135667?magaza=evimled&categoryId=1003484 bunun gibi 5050 tip RGB LED işinizi görür. Uzunluğunu siz kendinize göre seçersiniz. Uzunluğunu seçtiğiniz zaman ona göre trafoda almanız gerekebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.