R5 7600 sistem kendi kendine reset atıyor

Diamant

Decipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartı
5060 Ti
Anakart
Biostar B650MT
İşlemci
Ryzen 5 7600
Bu ikinci oluşu. Bir ara 1 ay önce falan olmuştu. Diğeri de şimdi oldu. PC kapalıydı. Açayım dedim kendi kendine reset attı. Dediğim gibi bu ikinci oluşu. Sebebi nedir, bir sıkıntı olabilir mi?

Hocam AMD ekran kartı kullanmıyorum. R5 7600'de dahili bir tane var, onu da devre dışı bıraktım. Moderatör nedense başlığı değiştirmiş. Araştırınca PSU'da sorun olabilir diyorlar nasıl anlarım? PC sorunsuz çalışıyor ve bu sorun 2 kere oldu sadece.

Hocam AMD ekran kartı kullanmıyorum. R5 7600'de dahili bir tane var, onu da devre dışı bıraktım. Moderatör nedense başlığı değiştirmiş. Araştırınca PSU'da sorun olabilir diyorlar nasıl anlarım? PC sorunsuz çalışıyor ve bu sorun 2 kere oldu sadece.
Mavi ekran mı yiyorsunuz? Yoksa direk tak diye mi kapanıyor?

Hocam sistem hazır olduğu için iade etme şansım yok sanırım.
O zamam mümkünse komple aiade et, uzun vadede önermiyorum.
Ama iade mümkün değil dersen sistemi inceleyelim. İade etmeyeceksen PSU dahil detaylıca belirt sistemi.

O zamam mümkünse komple aiade et, uzun vadede önermiyorum.
Ama iade mümkün değil dersen sistemi inceleyelim. İade etmeyeceksen PSU dahil detaylıca belirt sistemi.
Hocam iade zamanı geçti biraz. Sistemi alalı aylar oldu. Zaten sorun iki kez oldu bu aylar içinde. Boot ederken reset attı nedenini merak ettim. Olay görüntüleyicisinde de bir şey yoktu. XMP falan da açık bu arada.

Sistemim de bu şekilde:

Gainward RTX 5060 Ti 16 GB
AMD Ryzen 5 7600
Kingston 32GB(2x16) 5600mhz CL36 DDR5 Ram
Frisby PSU (Tam modelini bulamadım)
Kingston 1TB M.2 SSD
Biostar B650MT 6000Mhz anakart

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı