Ambilight şerit için adaptör önerisi

hamada34

Kilopat
Daha fazla  
Alttaki ambient light üründen aldım, lakin adaptörü bozuk geldi. Adaptörde bir yazı da yazmıyor.

Şimdi adaptör alacağım 5 volt, orasını biliyorum da kaç amperlik almam gerekiyor acaba? 1 metrede 60 LED mevcut. Ben TV'ye 4 metre taktım. Buna yedecek adaptör kaç amper olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alttaki ambient light üründen aldım, lakin adaptörü bozuk geldi. Adaptörde bir yazı da yazmıyor.

Şimdi adaptör alacağım 5 Volt, orasını biliyorum da kaç amperlik almam gerekiyor acaba? 1 metrede 60 LED mevcut. Ben TV'ye 4 metre taktım. Buna yedecek adaptör kaç amper olmalı?

Böyle şerit LED'lerde genelde 2amper 5Volt kullanılıyor. Senden öyle bir adaptör alırsan çok sorun olacağını sanmam.

Şimdi adaptör alacağım 5 volt, orasını biliyorum da kaç amperlik almam gerekiyor acaba? 1 metrede 60 LED mevcut. Ben TV'ye 4 metre taktım. Buna yedecek adaptör kaç amper olmalı?
Amperi büyük seçebilirsin sorun olmaz .

Üründe WS2812B Ledler kullanılmış. SMD Ledlerin tane başı çektiği akım 50-60mA'dir. 1 metrede 60 led, 4 metrede 240 Led yapar. 240*50mA = 12A.

Sistemi çalıştırmanız için gereken güç kaynağını 5V 12A seçerseniz sorunsuz çalıştırır. SMPS Led trafosu kullanmanızı tavsiye ederim.

Düzeltme: Büyük ihtimal adaptör bozuk değildir. Avometre ile çıkışlarını kontrol ediniz. Böyle firmalar genelde 1M için adaptör yollar. Siz 4 metre sipariş verdiğiniz için yetersiz geliyordur.

Hocam ne kadar vergi verdiniz gelince?

260 TL'ye falan geldi bana
Tavsiye ederim çok güzel Mi Box'la kullanıyorum.
Üründe WS2812b LED'ler kullanılmış. Smd LED'lerin tane başı çektiği akım 50-60Ma'dir. 1 metrede 60 LED, 4 metrede 240 LED yapar. 240*50ma = 12a.

Sistemi çalıştırmanız için gereken güç kaynağını 5V 12a seçerseniz sorunsuz çalıştırır. Smps LED trafosu kullanmanızı tavsiye ederim.

Düzeltme: Büyük ihtimal adaptör bozuk değildir. Avometre ile çıkışlarını kontrol ediniz. Böyle firmalar genelde 1M için adaptör yollar. Siz 4 metre sipariş verdiğiniz için yetersiz geliyordur.

Söktüm için çok ses geliyor evde diğer odalarda bile duyuluyor bobinlerde gitmiş.
Satıcıya yaz ve adaptör bozuk olduğu için biraz para iadesi alabilirsin belli bir miktarını, adaptör 12v veya 5V olabilir buna dikkat et. 3 amper ve üstü almanı öneririm.

Uğraşmak istemedim açıkcası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı