AMD 16.1 Crimson Güncelleme Sorunu

Merhaba,

Bugün AMD son sürümü olan 16.1 başarıyla yükledim fakat tekrar güncellemeyi kontrol et deyince günceli çıkıyor yükseltiyorum ama yeniden başlattık sonra tekrar kontrol ediyorum tekrar güncel sürümü mevcut diyor...

amd.jpg

Bu yazılımla ilgili sorun mu ? Böyle sorun tek bende mi var ?

Saygılarımla...

Başka forumlar da okudum bu sorun genel sorun galiba yazılım 16.1, ekran kartı sürücüsünü aynı kuruyor 15.301 AMD kafamı buluyor beyler...

bende de aynı durum var, hatta 5 dk once konu actım :confused:, aygıt yonetıcısınde guncellestır dıyınce guncelleme de gelıyor

Aynı sorun bende de var hatta şimdi konu açıcaktım ama gerek kalmadı. Benim ekran kartımda hd 7600M. Resimde radeon ayarları olarak görünen uygulama nerden indirdiniz ? @SunSet

sorun cozuldu yenıden guncelleme geldı bugun 15.30 numaralı, bir de beta surumu var onu da ındırebılıyorsunuz,artık guncellıyor.

arkadaslar radeon crimsonu guncelledım fakat aygıt yonetıcısnde hala ekran katı guncellemesı mevcut ve ordan guncellestırınce tekrar eskı surumu yukluyor bılgınıze.. windows update eskı kalmıs

Hp marka leptop umda amd r5 m330 ekran kartım mevcut amd den son güncellemeyi yüklediğim zaman pc de 2 saniyelik takilmalar oluyor sürekli masa üstünde gezinirken bile lütfen yardım edin

Hp marka leptop umda amd r5 m330 ekran kartım mevcut amd den son güncellemeyi yüklediğim zaman pc de 2 saniyelik takilmalar oluyor sürekli masa üstünde gezinirken bile lütfen yardım edin
Dogru surucuyu yukledigine eminmisin programdan update mi yapiyorsun, ben de de lol oynarken 2 sn lik takilmalar oluyordu, isinmadan olabilir

Dogru surucuyu yukledigine eminmisin programdan update mi yapiyorsun, ben de de lol oynarken 2 sn lik takilmalar oluyordu, isinmadan olabilir
aynen bedede o sorun var ısınma yok ama doğru günceliyorum eminim ama 2 sn gecikme oluyıor yardım edebilirmsin bu arada bednde eski catalsy var işte ordan günceleme gelior onu indiridm olmadı r5 olarak işaretleyip inndirdim olmadı yok mu yardum edecek

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı