AMD 16.1 Crimson Güncelleme Sorunu

Eminim bütün herşeyi yaptım o yüzden kaç kere format attım yine fayda yok en sonunda bıktım artık amd den nvidia ekran kartlı cihaz aldım şuan okadar rahatım ki bidaha amd mi tövbe

Eminim bütün herşeyi yaptım o yüzden kaç kere format attım yine fayda yok en sonunda bıktım artık amd den nvidia ekran kartlı cihaz aldım şuan okadar rahatım ki bidaha amd mi tövbe
anladım benim şu an bilgisayarı değiştirme şansım yok artık 15. 6 mı ne var ilk aldğımda yüklü gelen işte onu kulanıcam güncelmeden ama nedeni ne acaba bi bilsem birde bu windows 10 yarıyıl güncelemesini yapınca höporlörde cızırtı oluyor sildim tekrar yükeldim ama geçmiyor o yüzden bilgsiayarıda günceleyemiyorum :d bundan sonra hp ve amd almayacam :(

pcnin driver sayfasindan yukleme yapin. amd driveri guncelleme var uyarisi cikarsa yuklemeyin. amd yazilimi ustunden guncelleme yapmayin.win10 kendiginden pcye uygun daha ust uyumlu surumu varsa size sormadan indirip arka planda kuruyor .

pcnin driver sayfasindan yukleme yapin. amd driveri guncelleme var uyarisi cikarsa yuklemeyin. amd yazilimi ustunden guncelleme yapmayin.win10 kendiginden pcye uygun daha ust uyumlu surumu varsa size sormadan indirip arka planda kuruyor .
bem zaten her yolu denedim ama olmuyor amdnin sitesidnende indirdim bilgisayra gelnededne hep aynı sorun devam ediyor

edited_20161014_100655.jpg
suyla soğutma leptop yaptım beyler ve performans mükkemmel ısınma problemine son

Dosya Ekleri

• edited_20161014_100655.jpg
    455,8 KB · Görüntüleme: 183
  • edited_20161014_100655.jpg
    455,8 KB · Görüntüleme: 168
Beyler bayanlar, ilk olarak bu sorun bende yok yalnız ben güncelle dediğimde "AMD Web Hizmetine Bağlanılamıyor" diye bir hata veriyor.Lütfen yardım edin.Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı