Hocam WDDM 2.7 hangi sürümde gelmişti hatırlamıyorum Dxdiag'dan kontrol etme şansınız var mı?XFX RX 590 ekran kartını kullanıyorum. Bende şuan 20.4.2 sürüm yüklü bir sıkıntı çıkmadı. Fakat 20.5.1 denemedim.
20.5.1 ile geliyor. Windows 10 2004 sürümü ile sanırım daha verimli çalışması için uğraşıyorlar. Muhtemelen AMD sürücüyü hazırladıktan sonra 2004 versiyonunu AMD bilgisayarlarda görebileceğiz.Hocam WDDM 2.7 hangi sürümde gelmişti hatırlamıyorum Dxdiag'dan kontrol etme şansınız var mı?
WDDM 2.6 yazıyor hocam Dxdiag kısmında. Yalnız ben Windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum.Hocam WDDM 2.7 hangi sürümde gelmişti hatırlamıyorum Dxdiag'dan kontrol etme şansınız var mı?
Evet katılıyorum. Aslında stabil ayarlar alınan sürücüyü kullanmak lazım. Bende uzun süredir 20.2.2 kullanıyordum. 20.4.2 sürümüne korkarak geçtim açıkçası.20.2.2 sürümünde sorun yaşamıyordum. 20.4.2 de donanım hızlandırma yönünde sorunlar yaşıyorum. Her bilgisayarda farkı çalışıyor gibi sürücüler. Deneyip bakmanızda fayda var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.