AMD 20.9.2 sürücüsü nasıldır?

Aynen benim de Gaming x 5500xt. Şu an 20.4.2 kullanıyorum. Uzun zamandır görüğüm en stabil sürücülerden. Pubg'de falan yada bilgisayar ilk açılınca çat diye atikmpag.sys mavi ekran falan veriyordu. Hala veriyor arada mavi ekran ama çok nadir. Çökme olmuyor. 20.9.2 geçmek istiyorum yine de. Kullanan yada kesin bilen bir arkadaş yeşillendirirse güzel olur

Ben de bekliyorum ama bakalım. Bu arada bir tanıdığım 1660 Super olan sistem toplamıştı ve normalde sistemi kurduktan sonra güncelleme ile gelen sürücüleri kullanıyordu. Geçen gün onaylı sürücüsünü indirdik ve sonrardan sistem açılırken siyah ekran hatası aldığını söyledi. Yani bu sürücü hataları sadece AMD üzerinde olmuyor malesef.

Kesin bir cevap bulamadım onun için yüklüyorum ve bütün oyunlarımı test edip geliyorum. (Kütüphanem çok geniştir oyunlarım 1TB 'den fazla yer kaplıyor ) Maximum 2 güne tüm test sonuçlarını yazacağım.)

Battlefield 5 de stuttering sorununu tamamen çözmüşler. Daha önce Rx 5700 XT ile sürekli stutter olurdu yeni güncelleme sonrası hiç olmadı ve çok akıcı oynanıyordu. Amd sonunda başardı sanırım. Wattman hiç almadım

Dostlar 20.9.1. VR 20.9.2. sürücülüerini denedim her 2 sindede ilk PC'yi açtığımda süyah ekran oluyor ekran gelmiyor resetledikten sonra açılıyor. 20.4.2 sürümünde böyle bir sorun yapmamıştı. Benim PC boştayken kitlenme sorunum vardı sorunlarıma bir de bu eklendi.
Driverleri DDU ile sildim ve kurdum.

Afterburner varsa sil. Bilgisayarı çok kararsız yapan lanet bir program. Bir sürü çökme sorunum vardı afterburner silince hepsi geçti. Bu arada 20.9.2 RX 5500 XT sonuçlarını bugün ekleyeceğim. Faydalı olacaktır

Bende yüklü değil ama kurmayı düşünüyorum. Performans bilgileri iş görüyor. Ayrıca MSI'da son zamanlarda düzgün program kalmadı ki. Dragon Center da bozdu.

Silince ne çözüldü?

Silince ne çözüldü?
Örneğin Battle Eye korumalı oyunlarda özellikle Pubg'de Crash report alıyordum çözüldü. Eğer AMD sisteme sahipseniz zaten Radeon software sistem ayarlarını yapacaktır. Afterburner sadece gereksiz müdahalelerde bulunuyor. Eskiden iyiydi Oc. falan yapıyorduk ama artık böyle sorunlara sebep olmaktan fazlası değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…