AMD 21.4.1 sürücüsü sorun çıkartır mı?

Niro

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben PC'de sıkıntı yaşıyordum. En dandik oyunları oynarken kapanıyordu PC. AMD Radeon softaware 21.4.1 kurdum, tedirginim hiçbir oyunlara giremedim kapanma olur diye. Son kurduğum 21.4.1 işe yarar mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında şu sıkıntıda vardı bunu sürücüyü yüklemeden önce en dandik oyunda bile PC hemen kapatıyordu girer girmez 21.4.1 yüklemeden önce herkesde böyle hata varmış sonra geçmiş bu kapanma olayı.

Ben kendim AMD'nin ne önceki sürücülerinde ne de şimdiki sürücüsünde dediğiniz gibi bir durum yaşamadım, sistem sadece ekran kartından ibaret değildir hocam, herhangi bir parçanın doğru çalışmaması, yazılım sorunları, dosya hataları vs. vs. Birçok farklı bileşen işin içerisinde, bu dünya bir bütün. 😉 deneyin ve sorunların peşine düşün, eğer ki bu sürücü de sizin sorununuza çare olmazsa o zaman başka bileşenler veyahut kartın kendi donanımsal bir sorunu olabileceğini aklınıza getirin ve çözüm yolları arayın lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı