AMD 22.11.2 sürücüsü nasıl?

korro

Hectopat
Daha fazla  
Ben henüz bir problem yaşamadım 1 aya yakındır ama nette çokca sorunlu diyorlar, hatta kartı bile bozabiliyormuş mazallah. Napayım 22.5.1e'mi döneyim ne dersiniz? (RX6600)

Ben henüz bir problem yaşamadım 1 aya yakındır ama nette çokca sorunlu diyorlar, hatta kartı bile bozabiliyormuş mazallah. Napayım 22.5.1e'mi döneyim ne dersiniz? (RX6600)
Ben o sürümü kullanırken siyah ekran sorunları oyun sırasında ekran donması gibi sorunlar yaşadım üstelik reset atmadan geçmiyordu bu sorunlar benim tavsiyem 22.11.2'yi kullanmayın.
Ve bir de Chromium tabanlı tarayıcılarda video izlemede ve fare imlecinde takılmalar yaşadım.

Ben o sürümü kullanırken siyah ekran sorunları oyun sırasında ekran donması gibi sorunlar yaşadım üstelik reset atmadan geçmiyordu bu sorunlar benim tavsiyem 22.11.2'yi kullanmayın.
Şu an hangi sürümdesiniz?

22.11.1 sürümünü kullanmanız daha sağlıklı olabilir ben o sürümdeyim. 22.11.1 sürümündede sorun yaşarsanız 22.5.1 sürümüne geçebilirsiniz.

22.11.2 sürücüsü WHQL ve önerilen sürücü olduğu için geçmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…