Ben o sürümü kullanırken siyah ekran sorunları oyun sırasında ekran donması gibi sorunlar yaşadım üstelik reset atmadan geçmiyordu bu sorunlar benim tavsiyem 22.11.2'yi kullanmayın.Ben henüz bir problem yaşamadım 1 aya yakındır ama nette çokca sorunlu diyorlar, hatta kartı bile bozabiliyormuş mazallah. Napayım 22.5.1e'mi döneyim ne dersiniz? (RX6600)
Şu an hangi sürümdesiniz?Ben o sürümü kullanırken siyah ekran sorunları oyun sırasında ekran donması gibi sorunlar yaşadım üstelik reset atmadan geçmiyordu bu sorunlar benim tavsiyem 22.11.2'yi kullanmayın.
Hocam karttan kartada değişiklik gösteriyor olabilir. Mesela 5000 serisinde sorun olmaz ama 6000 serisinde olabilir.Bende bir sıkıntı olmadı. Biraz da şans işi galiba.
Olabilir hocam ben RX 560 kullanıyorum.Hocam karttan kartada değişiklik gösteriyor olabilir. Mesela 5000 serisinde sorun olmaz ama 6000 serisinde olabilir.
22.11.2 sürücüsü WHQL ve önerilen sürücü olduğu için geçmenizi öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.