AMD 22.4.3 sürümünü kurarken %79'da kalıyor

2smokeyy

Decapat
Daha fazla  
%79'da kalıyor. Dün çıkmış, beklemek mi lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bekleyin hocam olmazsa DDU ile silip baştan kurun.

Merhaba bende de aynı sorun var. %79 takılı kalıyor. Ekran kartım 6750xt. Sizin ki düzeldi mi ne yapmam lazım ?

Merhaba bende de aynı sorun var. %79 takılı kalıyor. Ekran kartım 6750xt. Sizin ki düzeldi mi ne yapmam lazım ?
Yok hocam duzelmedi formatlayip kurdum dahada kotu oldu birakin oyle kalsin bence 1 2 hafta sonra guncellersiniz.

Anladım hocam. Çok sagolun geri dönüş için.

Aynı sorun bende de var, sanırım hala bir gelişme olmamış. i5 12400f, asus dual rx 6750 xt oc, asus prime h610m-k kullanıyorum. Mevcut AMD sürücüm 22.4.2. Benzer sorunları daha önce 1000 serisi ekran kartlarında NVIDIA ile de çok yaşadım sanırım kronik sorunlar bunlar. Yeni patch'i bekleyeceğiz heralde?

Hocam beklemek en iyisi bence 3 kere formatladim ve en iyisinin suanda 22.4.2 olduguna karar verdim.Kasmalar oluyordu suanda gecti diyebilirim ama halen var.Sorun ya Windowsta yada AMD de.

Sitesinden sürücüyü indirin (adrenalin üzerinden değil direk AMD'nin web sitesinden), daha sonra DDU ya da AMD Cleanup Utility kullanarak temiz kurulum yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…