AMD 22.4.3 sürümünü kurarken %79'da kalıyor

Merhaba bende de aynı sorun var. %79 takılı kalıyor. Ekran kartım 6750xt. Sizin ki düzeldi mi ne yapmam lazım ?

Aynı sorun bende de var, sanırım hala bir gelişme olmamış. i5 12400f, asus dual rx 6750 xt oc, asus prime h610m-k kullanıyorum. Mevcut AMD sürücüm 22.4.2. Benzer sorunları daha önce 1000 serisi ekran kartlarında NVIDIA ile de çok yaşadım sanırım kronik sorunlar bunlar. Yeni patch'i bekleyeceğiz heralde?

Aynı sorun bende de var, sanırım hala bir gelişme olmamış. i5 12400f, asus dual rx 6750 xt oc, asus prime h610m-k kullanıyorum. Mevcut AMD sürücüm 22.4.2. Benzer sorunları daha önce 1000 serisi ekran kartlarında NVIDIA ile de çok yaşadım sanırım kronik sorunlar bunlar. Yeni patch'i bekleyeceğiz heralde?
Hocam beklemek en iyisi bence 3 kere formatladim ve en iyisinin suanda 22.4.2 olduguna karar verdim.Kasmalar oluyordu suanda gecti diyebilirim ama halen var.Sorun ya Windowsta yada AMD de.

Sitesinden sürücüyü indirin (adrenalin üzerinden değil direk AMD'nin web sitesinden), daha sonra DDU ya da AMD Cleanup Utility kullanarak temiz kurulum yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı