AMD 23.4.1 sürümü nasıldır?

Little Doge

Hectopat
Daha fazla  
Videonun ileri/geri sarma barı açıldığında veya kapandığında, fareyi beğeni butonlarında gezdirdiğimde sinir bozucu bir kasma yapıyor.
Ayrıca LoL'de de saçma droplar yiyorum. Bugüne kadar 90 FPS'e düştüğünü hiç görmedim. Sistemim hepsini çatır çatır kaldırıyor aslında. Sanırım yazılımsal bir sorundan kaynaklı. 1 ay önce böyle bir sorunum yoktu mesela.

AMD'nin 23.4.1 sürümü sıkıntılı diyorlar. Bu sürümden bazıları kötü, bazıları iyi tecrübeler edinmiş.
Benimkinde de bu sürüm vardı ve Adrenalin Edition'u sildim, Aygıt Yöneticisi'nden eski sürücüyü kurdum ama kasma değişmedi.
Format atıp her şeyi güncellememe rağmen bir şey değişmedi. R7 5700G APU kullanıyorum ama sistemimde sorun yok.

Ne önerirsiniz? Sizlerde bu tarz sorunlar oldu mu? Sorunun kaynağı nedir?

Yaşadığım sorun şu şekilde:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
PC'nin ilk gününden beri 23.4.1 kullanıyorum. Hiçbir sorun ve problem yaşamadım. Sistemin de önemli olduğunu düşünüyorum, arıza yok çünkü. Benim eski thinkpad bile sorun yaşamıyordu hiç, yaşayanların olması bana çok tuhaf geliyor. Eski sürümler daha stabildir tabii, kalabilirsiniz.

23.3.2 sürümündeyim ve bir hata yaşamadım şimdiye kadar. Bu tür oturmuş sürümlerde kalırsanız kafanız rahat eder. Güncellemelere de temkinli yaklaşmanızda fayda var. Güncelleme yaparken aceleye kaçmayın.
Güncelleme yapmadım, kendi kendine yapmış belli ki. Bir ara ünlem işareti çıkıyordu Adrenalin Edition'da. Otomatik güncellemeler açık değil bile ama anlamadım sorunu.

Madem öyle nasıl eski sürüme döneceğim? Döndüğümde bile değişmedi?

@Little Doge
amd1.png

Güncelleme gelmiş ama bende kurulum gerçekleşmedi. Ayarları aşağıda verdiğim şekilde yapmanızı öneririm.

amd2.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı