AMD 23.7 güncellemesi sonrası uzun süre siyah ekran

Mamidxg

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
AMD'nin en son gelen 23.7 güncellemesini başlattım ve %100 olunca siyah ekran geldi normal olarak fakat yarım saattir böyle. Ne yapmam lazım? Bilgisayarı kapatıp açarsam düzelir mi?

Hocam neden hemen güncelleme yaptınız? WHQL sürüm sorunsuz sürüm demek değildir bunu hatırlarak başlayayım. Öncelikle mutlaka sürücü notlarını okumanız gerekiyor. Sizin yaşadığınız bir problemle bir sorun ile alakalı çözüm getirilmişse indirmeniz daha iyi olacaktır. Ekran kartınız nedir bu arada? İlk sorulacak soruyu sonda sormuş oldum...

Ekran kartım rx6600 siyah ekranda kaldığı için bişeyde yapamıyorum.

Sürücüyü güncelleme işlemini AMD arayüzü üzerinden mi başlaşmıştınız? Reset attığınızda da herhangi bir görüntü gelmiyor mu?

Zarar görmesini ya da başka bir şey olmasını istemiyorum o yüzden tırsıyorum.

Evet AMD'nin kendi uygulamasından başlattım. Henüz reset atmadım atacağım sanırım şimdi.

Reset attığınız zaman herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum ama deneyin ardından açıldığı zaman AMD'nin kendi resmi sitesi üzerinden sürücü paketini indirip o şekilde kurun.

Burada bulunan mini yazılım ile PC açılınca silme işlemi yapın ardından siteden sürücü paketini yükleyin ve arkanıza yaslanıp bekleyin diyorum. Kolay gelsin size, umarım kartta bir problem yaşamadan halledersiniz.

Reset attım açıldı bi sorun yok fakat amd uygulamaları falan gözükmüyor.

Yukarıda vermiş olduğum linkteki yazılımı indirip silme işlemini uygulayın sonra da siteden indirin, başarılı bir şekilde kurulum yapmış olacaksınız.
Yeni sürümü indirip indirmeme konusunda kararsızım ondan bi önceki sürüme nerden ulaşabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…