Ekran kartım rx6600 siyah ekranda kaldığı için bişeyde yapamıyorum.Hocam neden hemen güncelleme yaptınız? WHQL sürüm sorunsuz sürüm demek değildir bunu hatırlarak başlayayım. Öncelikle mutlaka sürücü notlarını okumanız gerekiyor. Sizin yaşadığınız bir problemle bir sorun ile alakalı çözüm getirilmişse indirmeniz daha iyi olacaktır. Ekran kartınız nedir bu arada? İlk sorulacak soruyu sonda sormuş oldum...![]()
Zarar görmesini ya da başka bişey olmasını istemiyorum o yüzden tırsıyorum.Yarım saattir öyleyse çak reseti derim.
Evet amd nin kendi uygulamasından başlattım. Henüz reset atmadım atıcam sanırım şimdi.Sürücüyü güncelleme işlemini AMD arayüzü üzerinden mi başlaşmıştınız? Reset attığınızda da herhangi bir görüntü gelmiyor mu?
Zarar görmesini ya da başka bir şey olmasını istemiyorum o yüzden tırsıyorum.
Evet AMD'nin kendi uygulamasından başlattım. Henüz reset atmadım atacağım sanırım şimdi.
Reset attım açıldı bi sorun yok fakat amd uygulamaları falan gözükmüyor.Reset attığınız zaman herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum ama deneyin ardından açıldığı zaman AMD'nin kendi resmi sitesi üzerinden sürücü paketini indirip o şekilde kurun.
Burada bulunan mini yazılım ile PC açılınca silme işlemi yapın ardından siteden sürücü paketini yükleyin ve arkanıza yaslanıp bekleyin diyorum. Kolay gelsin size, umarım kartta bir problem yaşamadan halledersiniz.
Yeni sürümü indirip indirmeme konusunda kararsızım ondan bi önceki sürüme nerden ulaşabilirim?Yukarıda vermiş olduğum linkteki yazılımı indirip silme işlemini uygulayın sonra da siteden indirin, başarılı bir şekilde kurulum yapmış olacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.