AMD 24.12.1 sürücüsüne güncellenmeli mi?

Ekran kartına gelen güncellemeyi yapmazsanız zaman zaman oyunlarda çökme yaşar ve hata alırsınız.

Bu söylediğim NVIDIA içinde geçerli

AMD de pek öyle işlemiyor, bazı kartlar için çok daha eski sürücüler daha stabil olabiliyor.

Arkadaşlar AMD Adrenalin 24.12.1 WHQL 24.12.1 yayınlandı. Yükleyen var mı?

1733430255597.png

Bir sorun görmedim henüz

AMD de pek öyle işlemiyor, bazı kartlar için çok daha eski sürücüler daha stabil olabiliyor.

Eki Görüntüle 2367392

Bir sorun görmedim henüz.

RX 6600 kullandım yaklaşık 1 sene boyunca ve her güncellemediğimde oyunlarda çökme yaşadım bu sorun ise ekran kartını güncellediğimde bitiyordu.

Ekran kartına gelen güncellemeyi yapmazsanız zaman zaman oyunlarda çökme yaşar ve hata alırsınız.

Bu söylediğim NVIDIA içinde geçerli.

23.1.1 güncellemesinden beri güncellemiyordum heves edip 24.9.1 yükselttim AMD sağ olsun 300 FPS aldığım oyunda 10 FPS zor alıyorum :D AMD tam tersi güncellemedikce FPS artıyor.

23.1.1 güncellemesinden beri güncellemiyordum heves edip 24.9.1 yükselttim AMD sağ olsun 300 FPS aldığım oyunda 10 FPS zor alıyorum :D AMD tam tersi güncellemedikce FPS artıyor.
Karta göre değişir. RX6600 kullanıyorum 2-3 FPS daha fazla alıyorum bazen fark 10'a çıkıyor. (çok fazla) CS'de aşırı derecede fark var.

Arkadaşlar merhaba, ben dün güncelleme yaptım güncelleme yapmadan önce de bazı sorunlar yaşamaya başladım son iki sürücüde sorunlu gibi geldi, bilgisayarım sürekli donuyor, kasıyor, fps oyunlarında fps drop yapıyor ve bir hata alıyorum "AMD Yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti." hatası. Daha önce hiç almamıştım, pc kasasını temizledim ddu ile ekran kartı güncellemesini silip baştan temiz kurulum yaptım ama sorun hala devam etmekte. TFT, CS2, LOL, VALO, EFT ve tüm oyunlarda 10 fps e kadar düşüyor ve haliyle oyun oynatmıyor. Yardımcı olabilir misiniz lütfen ne yapmam lazım? Stabil bir güncelleme varsa ona geçip onda da kalabilirim çünkü son iki güncelleme bilgisayarımda sorunlara sebep oldu. AMD Radeon RX 6700 ekran kartım. Yardım ederseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 172

Technopat Haberler

Geri
Yukarı