AMD 24.12.1'den 25.31'e geçilmeli mi?

Schwagos

Decipat
Arkadaşlar merhaba, ekran kartım RX 7700 XT geçenlerede DDU ile temiz kurulum yaparak 24.12.1 sürümüne geçmeye karar verdim. Bu sürümden çok memnunum fakat güncelleme geldi deyip duruyor AMD. Sizce geçmeli miyim? Ve 24.12.1 sürümünde TLOU 2 oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, ekran kartım RX 7700 XT geçenlerede DDU ile temiz kurulum yaparak 24.12.1 sürümüne geçmeye karar verdim. Bu sürümden çok memnunum fakat güncelleme geldi deyip duruyor AMD. Sizce geçmeli miyim? Ve 24.12.1 sürümünde TLOU 2 oynayabilir miyim?

Deneyerek görebilirsin. Çok iyi de olabilir, berbat da olabilir. Sıkıntı olursa bir alt sürüme dönersin.

25.3.2 kullanıyorum yayınlandığı zamandan beri çok stabil evet oynarsın o sürümde de

Hocam temiz kurulum yapmadan önce 25.31 kullanıyordum ve beğenmiyordum. TLOU 2 alacağım fakat 24.12.1 sürümü ile oynayabilir miyim oyunu acaba.

Tabii oynarsın ama ne kadar sorunsuz oynarsın onu deneyerek görmen gerekiyor bundan bahsediyorum. Çünkü TLOU çok belirsiz bir oyun şu an yeni çıktığı için.

25.3.2 kullanıyorum yayınlandığı zamandan beri çok stabil evet oynarsın o sürümde de

Yanlış anlama gömmek için söylemiyorum. Mesela bende de o sürüm çok kötüydü. Yani bu sistemden sisteme değişecek bir durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı