AMD 3000 serisi ne zaman çıkacak?

Bir de kargo çıkıyor 87 TL civarında.
Ben örnek olsun diye Newegg'i gösterdim. En azından $200 dendi ve o fiyattan satışa sunulmuş gözüküyor. Yurtiçi fiyatları da görelim ona göre karar veririz.
Bu da sitede bulduğum en ucuz x570 anakart.
x470 almaktansa bu alınabilir. Diğer mağazalardaki fiyatları da bir görelim.
Anakartın fiyatı gerçekten iyi duruyor. Ama şu anakart üzerinde fan olması olayı beni biraz uzaklaştırıyor bu x570 serisi ankartlardan :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3900X veya 3950X için buna beğendim acaba Türkiye fiyatı kaç olur.
Wifi 6 destekliyor galiba

Wifi 6 destekliyor galiba

Evet bu yüzden i9 9900K satıp bu nesil sisteme yatırım yapmakta bu kadar ısrarcıyım. Değer kaybetmeden sat sat sat. :D
  • "Gaming networking: 2.5Gbps LAN and Intel Gigabit Ethernet with ASUS LANGuard, WiFi 6 (802.11ax) with MU-MIMO, and gateway teaming via GameFirst V"

Newegg ile Türkiye fiyatı arasında ne kadar fark oluyor bilgisi olan var mı örnek aşağıda ki ürün mesela. 3950X eylülde çıkıyor bu anakartın TR fiyatı çok pahalı olursan mecburen 3900X falan almam gerekecek o da çok mantılı olmaz i9 9900K satıp. Eylül'e kadar para biriktirme serüveni başlasın.

"Here we go again" 🤣

Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım? Ryzen 5 2600 alırsam Aorus GTX 1660 Tİ alabilicem(istediğim GPU). Ama R5 3600 İ7 8700K ile kafa kafaya gidiyor neredeyse. İncelemeler tam çıkmadan onun doğru olup olmadığı da bir muamma. R5 3600 alırsam ise şimdi de Aorus model değil, Windforce 2X alabilicem(Soğutma performası o kadar da iyi değil). Kafam çok karışık🙁

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı